Werner'den Beşiktaş'a övgü!

RB Leipzig'in Alman orta saha oyuncusu Diego Demme ve yıldız forveti Timo Werner, Napoli maçı öncesinde Beşiktaş deplasmanını hatırlattı.

RB Leipzig'in Napoli ile UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda oynayacağı mücadele öncesinde orta saha oyuncularından Diego Demme ile Vodafone Park'ta gürültüden dolayı sorun yaşayan Timo Werner açıklamalarda bulundu ve Beşiktaş'ı hatırlattı.

Verdiği röportajda Napoli'nin stadı San Paolo'nun atmosferi sorulan Demme, "Biz her şeye hazırız. Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile oynamışlığımız var, bu bize yardım eder. Beşiktaş'ın stadından daha gürültülü olması imkansız" dedi.

TIMO WERNER: "BEŞİKTAŞ'TAN SONRA HİÇBİR ŞEY ŞOK EDEMEZ"

Werner ise, Beşiktaş'tan sonra hiçbir atmosferin kendisini şok etmeyeceğini söylerken; "Atmosfer güzel olacak ama İstanbul sıra dışıydı. Avrupa'da bir daha böyle bir şey yapar mıyım, bilemiyorum. İstanbul'daki gibi hiçbir yerde olamaz. Oynadığım herhangi bir stattan çok çok fazla gürültülüydü. Beşiktaş ile Avrupa'daki en uç atmosferi yaşadım, artık hiçbir şey beni şok edemez. Bir hafta sonra Dortmund'da oynadık, nasıl söyleyeyim, bana çok yumuşak geldi." ifadelerini kullandı.

Napoli ile Leipzig, son 32 turu ilk maçında 15 Şubat günü İtalya'da karşı karşıya gelecek.

Werner'den Beşiktaş'a övgü! ile ilgili etiketler Beşiktaş werner
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.