Washington'dan Rus diplomatlar için flaş vize kararı! Tümünü askıya alıyor...

Rusya'daki ABD Büyükelçiliği, 23 Ağustos'tan itibaren Rusya'da göçmen olmayan vize türleriyle ilgili çalışmaların 1 Eylül'e kadar askıya alınacağını duyurdu.

Kararın Rusya'nın ABD'li diplomatların sayısının azaltılması talebi nedeniyle alındığı belirtildi.

1 Eylül'de Moskova'da yeniden vize operasyonlarına başlanacağı ancak Rusya'nın diğer şehirlerinde vize operasyonlarının süresiz olarak askıya alındığı duyuruldu.

ABD RUS DİPLOMATLARI KOVDU KRİZ BAŞLADI

Washington ile Moskova arasındaki diplomatik kriz ABD'nin 35 Rus diplomatı sınır dışı etme kararı almasıyla başladı. Rus hükümeti ve Putin ilk etapta bu karara temkinli yaklaşsa da Trump yönetiminin Rusya'ya yaptırımları genişletme kararı iplerin kopmasına neden oldu..

RUSYA ABD'Lİ DİPLOMATLARI KOVDU

Yaptırımların genişletilmesi kararı sonrası Rusya Devlet Başkanı Putin, 755 ABD'li diplomatın ülkeden ayrılacağını açıkladı. Bir diğer deyişle Moskova 755 ABD'li diplomatı kovdu...

Washington'dan Rus diplomatlar için flaş vize kararı! Tümünü askıya alıyor... ile ilgili etiketler Rusya ABD Vize kriz diplomat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.