Volkan Şen'e Süper Lig'den sürpriz talip

Eski yıldızları Da Costa ve Aatif’la görüşme halinde olan Yiğidolar asıl bombayı Volkan Şen’le patlatmak istiyor. Yönetim bir yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncuyu kiralamak için harekete geçti.

Bir sezon aradan sonra Süper Lig’e geri dönen Sivasspor aynı kabusu bir daha görmemek için kolları sıvadı. Takımın tecrübeli isimleriyle yollarını ayıran Kırmızı-Beyazlılar, flaş oyuncular peşinde. İki sezon önce Olympiakos’a sattıkları stoper Da Costa’yı yeniden takıma kazandırmak için Yunan ekibiyle görüşmelerde bulunan, bir diğer eski yıldızı Fenerbahçe’deki Aatif için pusuda bekleyen Yiğidolar, asıl bombayı kanatlar için patlatmaya hazırlanıyor.

Hedefteki isim Sarı-Lacivertliler’deki geleceği merak konusu olan Volkan Şen... Aykut Kocaman’ın jgeri dönmesiyle ayrılacağı iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlanan milli oyuncu için harekete geçildi.

Aybaba çok istiyor
Teknik direktör Samet Aybaba’nın da takımında görmeyi çok istediği oyuncu için Kanarya’nın kapısını çalan Sivasspor yönetimi, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağlamayı amaçlıyor. Sivasspor’un daha önce tesislere kadar getirip Başakeşehir’e kaptırdığı Yalçın Ayhan için devre de olduğu glen haberler arasında.

Volkan Şen'e Süper Lig'den sürpriz talip ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sivasspor Volkan Şen Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.