Volkan Demirel'den maç sonu açıklamaları

Süper Lig'de 21. hafta maçında Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Volkan Demirel, maç sonunda açıklamalarda bulundu

Süper Lig'in 21. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'i 2-0 mağlup etti ve zirve yarışına tekrar ortak oldu. Alınan Başakşehir galibiyeti sonrası puan farkını 2'ye indiren Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel, maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel'in açıklamaları şu şekilde:

Bizim için önemli maçtı. Kaybetsek belki her şey bitmeyecekti ama uzaklaşacaktık yukardan. Bugün 5, 6, 7, tarihi bir fark olabilirdi. Bu galibiyetle, ligin en büyük favorilerinden biri olduk. Biz sporcular olarak, bize destek çıkıldığı takdirde, bakıldığı zaman deplasman maçlarında daha iyi oynuyoruz. Taraftarlarımızın iç sahada bize destek olması lazım.

Bu galibiyetle belki de ligin en favori takımı haline geldik. İçerdeki maçlarda şimdi bu haftadan sonra taraftarın daha da fazla destek vermesi lazim. Evet bazı şeyler var, bazı durumlar var ama her şeyin bir zamanı var.

Şu anda tek düşüncemiz bu takımın şampiyon olması. Herkesten rica ediyorum, ıslıklama-yuhalama bunlara son verilsin. Önemli olan sezon sonu şampiyon olabilmek.

Volkan Demirel'den maç sonu açıklamaları ile ilgili etiketler Volkan Demirel Fenerbahçe Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.