Vikings 5. sezon yayın tarihi belli oldu mu? Fragman yayınlandı mı?

Hayranlarının merakla beklediği TV serisi Vikings 5. sezonu ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümlere dair ipuçlarının geldiği şu günlerde 5. sezonun fragmanı yayınlandı mı? Tarihi bir drama olarak nitelendirilebilecek dizi, gerçek Avrupa efsanelerine ve tarihsel figürlere dayanıyor.Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Vikings dizisinin 5. sezonunda kaç bölüm yer alacak? Ragnar Lothbrok'un ölümünün ardından yayınlanacak ilk sezon olan Vikings 5. sezonda nelerin olacağı merak konusu.

Dünyada en çok izlenen TV serileri arasında yer alan Vikings'in 5. sezonu için izleyenler sabırsızlanmaya başladı. Daha önce dizinin 5. sezonunun onayı alınmasına rağmen yayın tarihi net bir şekilde açıklanmamıştı. Vikings'in 4. sezonunda ölen ana karakter Ragnar Lothbrok'un ardından çocuklarının nasıl bir tutum içinde olacakları merak konusu. Avrupa efsanelerine dayanan tarihsel nitelikteki Vikings'in 5. sezonu ne zaman yayınlanacak? Vikings 5. sezon fragmanı yayınlandı mı? soruları hayranları tarafından dile getiriliyor.

vikingscomiccon

VİKİNGS 5.SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sevilerek izlenen Vikings dizisinin 5. sezon tarihi çizgi roman, sinema ve dizi dünyasını San Diego’da buluşturan Comic-Con etkinliğinde açıklandı. Vikings dizisinin 5. sezon tarihinin 29 Kasım 2017 olduğu duyuruldu.

VİKİNGS 5. SEZON FRAGMANI YAYINLADI MI?

Dizinin yeni sezon tarihinin açıklandığı Comic-Con etkinliğinde Vikings 5. sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezondaki gelişmelere bakacak olursak bol bol savaş izleyeceğimiz 5. sezonu tanıtan fragman, zaten gelişmelere ışık tutuyor: Dünyamızın Sonu/The End of Our World…

VİKİNGS 5. SEZONDA NELER OLACAK?

Ragnar'ın ölümünün ardından oğulları arasında bir çekişme görülecek. Kattegat Kraliçesi ilan edilen Lagertha’nın, Aslaug’a yaptığını affedemeyen oğulları ile Lagertha’nın yanında olanlar ikiye ayrılıyor. Dizide bu sezon sert bir iç savaş ve bol bol kan, gözyaşı, çarpışma izleyeceğiz. Lagertha’nın söylediği gibi dünyalarının sonunu getirecek kadar büyük kavgalar ve savaşlar yeni sezona damgasını vuracak.

Dengelerin tamamen değişeceği bir sezon ile bizleri karşılayacak olan dizi, Viking Krallığı'nın bir araya geliş sürecinde büyük ses getirecek olayları barındırıyor. Ayrıca yeni sezonda, Ivar the Boneless'in Lagertha'ya açmış olduğu intikam savaşında bolca kanlı sahnelerinde bizleri beklediğini görmekteyiz.

Kin ve öfkenin kol gezeceği sezonda birbirinden heyecanlı sahnelerin beraberinde ise birçok sürpriz de izleyicileri bekliyor.

Vikings-Saison-5-Bjorn-Desert

BJORN ÇÖLLERDE GÖRÜLÜYOR

Vikings’in merakla beklenen 5.sezon görüntüleri ise dizi izleyenlerde adeta büyük bir heyecana yol açtı. Gelecek sezonda tekrar güneye seferler düzenlemek isteyen Bjorn amacına ulaşmış ve Afrika topraklarına ayak basmış. Arap kültürüyle daha önceden karşılaşan Bjorn, sefer düzenlediği toprakları yeni sezonda daha iyi tanıyacak ve İslamiyet’i öğrenecektir. Müslümanlarla karşılaşan Vikingliler yeni bir kültür görme şansına sahip olmuştur. Bizleri en çok meraka itende aslında Müslümanlarla Vikinglilerin nasıl bir ilişkiye sahip olacağı olmaktadır.

vikings-jonathan-rhys-meyers-bishop-heahmund-karakteri-768x569

DİZİYE YENİ KARAKTER

İlk olarak Vikings 4. sezon 20. bölümde görünen ve Bishop Heammund karakterini canlandıracak olan Jonathan Rhys Meyer, 5. sezona damga vuracak gibi görünüyor. Dizinin yaratıcılarından biri olan Michael Hirst, çok uzun ve iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade etti. Hirst "Uzun uzun tarih kitaplarını karıştırdık, araştırmalar yaptık ve ortaya ne çıkarmamız gerektiği konusunda sonunda bir yere varabildik. Jonathan Rhys Meyers yani Bishop Heahmund karşımıza piskopos olarak çıkacak. Hirst sakın sıradan bir piskoposla karşılaşacağınızı düşünmeyin. Onlar çok dindarlar ancak savaş meydanında tam bir çılgına dönüşüyorlar. İşte Bishop Heahmund’da çok güçlü, karakterli bir savaşçı olarakta arzı endam edecek" dedi.

ragnar-lothbrok-real-vikings-1024x629

RAGNAR LODBROK KİMDİR?

Kendiyle ilgili bir saga olan Ragnar çok tanınan bir Viking kahramanıdır. Başarılı bir komutan olan Ragnar Fransa ve İngiltere içlerine başarılı askeri seferler düzenlemiştir. Danimarka tahtına çıkmak için mücadele ederek başarılı olmuş hem Danimarka hem de İsveç kralı olmuştur. Odin'den geldiğini öne sürmüş, ünlü kadın savaşçılar Lagertha ve Aslaug ile evlenmiştir.[2]Sagalarda oğulları başarılı savaşçılar İvar ve Björn'ün şöhreti gerisinde kalacağı korkusunun olduğu yazılır. Özellikle Fransa'da nehirleri kullanarak çok geniş çaplı bir bölgeyi yağmalamayı başarmıştır. Çok hareketli olduğundan güçlü Frank süvarisinin istediği meydan muharebelerinden kaçınmış, beklenmedik cesur seferlere girişmiştir. 9. yüzyılda çok sayıda muharebeden galip çıktıktan sonra İngiltere'de kral Ælla'ya esir düşmüş ve aşağılayıcı bir şekilde yılanların olduğu bir çukura atılarak öldürülmüştür. Hayatına dair anlatılan çok sayıda efsane birbirinden çok farklı ayrıntılara sahiptir.

Vikings 5. sezon yayın tarihi belli oldu mu? Fragman yayınlandı mı? ile ilgili etiketler vikings 5 sezon 29 kasım 2017 ragnar lothbrok
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.