Ve Galatasaray'da Podolski için imzalar atıldı!

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski'nin transferi için, sezon sonu itibariyle geçerli, yaklaşık 3 milyon euro bonservis karşılığında Japonya kulübü Vissel Kobe ile anlaşmaya varıldı.

beIN Sports'un haberine göre, iki kulüp arasında 2 hafta sonra yeniden başlayan bonservis pazarlıkları Podolski'nin de araya girmesiyle kesinlik kazanmış ve Alman futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılması kararlaştırılmıştı. Japon yöneticilerle yapılan pazarlıklar dün son halini aldı ve iki kulüp arasındaki resmi imzalar atıldı.

Galatasaray, Alman futbolcuyu sezon sonunda 2 milyon 700 bin euro bonservis bedeliyle serbest bırakmayı kabul ederken, Podolski'nin yeni bonus şartları da netleşti. Sezon sonuna kadar Galatasaray'ın başarısı için ter dökecek Podolski, Sarı-Kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılması halinde yıl içinde alacağı bonuslara ek olarak 200 bin euro daha hak etmiş olacak.

Ve Galatasaray'da Podolski için imzalar atıldı! ile ilgili etiketler Son dakika Galatasaray Japonya Podolski
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.