Vatanım Sensin yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Saati değişti

Vatanım Sensin yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Dizinin yayın saati değişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal D ve CNNTÜRK ortak yayınına katılması nedeniyle dizinin yayın saatinin değiştirildiği bildirildi. Cumhurbaşkanı 19:30'da canlı yayına katılacak ve bu yayın bir buçuk saat sürecek. Dizininde by canlı yayından sonra başlayacağı açıklandı.

Vatanım Sensin yayın saati değiştirildi. Dizi Sayın Erdoğan'ın Kanal D ve CNNTÜRK ortak yayınına çıkacağı ve gündeme dair açıklamalar yapacağı bu nedenle de sevilen dizinin yayın saatinin değiştirildiği açıklandı.Vatanım Sensin bu akşam gecikmeli olarak ekrana gelecek. 19:30’da başlayacak olan yayının yaklaşık 1 buçuk saat sürmesi beklenirken özel yayının sona ermesinin ardından Vatanım Sensin yeni bölümü ile ekranlarda olacak.

Son bölümde Leon’un Hilal’i vurmasından sonra Yunan subayının sağlığına yeniden kavuşacağı gösterilirken Hilal, hastanede tedavisi devam eden Hilal’in başucunda bekleyecek. İşte, Kanal D yayın akışı bilgileri ve dizi ile ilgili son gelişmeler…

vatanAm_sensin

"Vatanım Sensin yeni bölüm neden?" yok sorusu Kanal D'nin yayın açıkışının açıklanmasının ardından netleşirken Leon ve Hilal arasındaki gelişmeler 21:00'de ekranlarda olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CNN Türk ve Kanal D’nin ortak yayınında gündeme dair soruları yanıtlayacağı özel programın ardından kaldığı yerden takipçileriyle buluşacak olan dizide oldukça önemli gelişmeler yaşanacak.

Vatanım Sensin 20. Bölüm Fragmanı

VATANIM SENSİN'DE BU HAFTA NELER OLACAK?

Leon’un yaşadığı takdirde Yunan subaylarının kendisin öldüreceğini söyleyen Azize, “Leon o yataktan kalkmamalı” derken Leon’un hasta yatağının başına giden Hilal, Leon’un iyileşmesini sağlayacak ve olayın tüm sonuçlarına katlanmaya hazır olduğunu söyleyecek. Leon’un gözlerini açmasından sonra Hilal’i karşısında görmesi büyük bir sevinç yaşamasına neden olurken onun sayesinde hiç bilmediği bir dili konuştuğunu ve hiç ummadığı kişiye âşık olduğunu söyleyecek. Kanal D’nin sevilen dizisinde bu hafta Leon’un ölmediği ortaya çıkarken Cevdet’in kapıda beklediği esnada içeriye giren Hilal, hislerinden Yunan subayının haberdar olmasını sağlayacak

Vatanım Sensin 20. Bölüm Fragmanı - 2

Vatanım Sensin yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Saati değişti ile ilgili etiketler Vatanım Sensin yayın saati
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.