Vatanım Sensin son bölümde Azize Hamile! Vatanım Sensin 17. yeni bölüm fragmanı

Vatanım Sensin 17. yeni bölüm fragmanı merakla beklenirken Vatanım Sensin son bölümde Azize'nin hamille olma ihtimali geceye damga vurdu. 16 Şubat akşamı yayınlanan Vatanım Sensin son bölümde Leon'a özel görev verildi. Vatanım Sensin 17. bölümde seyircileri nasıl bir sürpriz bekliyor? Vatanım Sensin som bölüm özeti ve Vatanım Sensin 17. bölüm hakkında merak edilen her şey haber detayda...

Vatanım Sensin 17. yeni bölüm fragmanı merakla beklenirken Vatanım Sensin son bölümde Azize'nin hamile olma ihtimali geceye damga vurdu. 16 Şubat akşamı yayınlanan Vatanım Sensin son bölümde Leon'a özel görev verildi. Vatanım Sensin 17. bölümde seyircileri nasıl bir sürpriz bekliyor? Vatanım Sensin som bölüm özeti ve Vatanım Sensin 17. bölüm hakkında merak edilen her şey haber detayda...

Vatanım Sensin 17. yeni bölüm fragmanı dün akşam yayınlanan son bölümün ardından merakla bekleniyor.

Vatanm_Sensin_17._yeni_blm_fragman

Vatanım Sensin son bölüm özeti

Vatanım Sensin son bölümde Cevdet’in hapse girmesi işleri zorlaştırdı. Sürgün cezası alarak ölüme mahkum edilen Cevdet’in zor dakikalar yaşadığı bölümde hapisten kaçmasına yardım eden dostları ona Mustafa Kemal’in Anadolu’da başlattığı mücadelenin haberlerini de iletti. Ayrıca Vatanım Sensin son bölümde Leon, Türk bayrağı olayının arkasında olan isimleri araştırmaya başlardı. Leon'a Cevdet'in evinde nöbet tutma vazifesi verildi. Leon ve Hilal'in Yunanistan Başbakan Yardımcısının onuruna verilen davetteki dansı ikili arasında yeni bir yakınlaşmaya neden olacak. Mustafa Kemal’den gelen yazıyı okuyan Cevdet, hapisten kaçmaya çalıştı. Eski dostlarının yarımıyla eline silah alarak tutuklu bulunduğu yerden kurtulmaya çalışan Cevdet, tüm engellere rağmen Milli Mücadele’de yer almaya devam edecek.

Vatanım Sensin 17. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Vatanım sensin son bölümde Yunan bayrağının üzerine Türk bayrağını açarak sosyal medyada gündem olan Hilal ve arkadaşlarının yaptığı sosyal medyada ilk sırada yer aldı. Yunanistan Başbakanı’nın görevlendirdiği Başbakan yardımcısı Leon'u bayrağı açanları bulmakla görevlendirdi. Vatanım Sensin 17. bölüm fragmanı Kanal D tarafından henüz yayınlanmadı. Vatanım Sensin 17. yeni bölüm fragmanı internete düşer düşmez haber detaydaolacaktır.

Vatanım Sensin Bayrak sahnesi olay oldu

Milli Mücadele döneminin yansıtıldığı rekortmen dizide yer alan bayrak sahnesi hem sosyal medyada hem de haber sitelerinde adından söz ettirmeyi başardı. Yunan askerlerinin şehrin meydanında konuşma yapmaya hazırlandığı esnada Yunanistan bayrağının üzerine Türk bayrağı asarak işgalci askerleri şoka uğratan Hilal ve arkadaşları izleyenlerin milli duygularını kabartmıştı.

Vatanım Sensin 15. Bölüm - Vatanım Sensin Bayrak sahnesi!

Vatanım Sensin son bölümde yaşanan önemli olaylar

Cevdet’in geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümlerde Azize’den boşanma kararı almasının ardından kendisine ikinci darbe ailesinden gelmişti. Cevdet’i karşısına alarak tüm ailenin önünde konuşma yapan annesi Allah’tan kendisini affetmesini diyerek 3 kez üst üste “Evlat değilsin!” demişti. Annesinden aldığı evlatlıktan red cevabı sonrası büyük bir şaşkınlık yaşayan Cevdet, önce Azize’den olmuş ardından da annesinin sözlerine maruz kalmıştı. Öte yandan Cevdet’in kendisinden boşanmasının ardından oldukça üzülen Azize ise eski kocasına karşı hiçbir şey belli etmese de tek başına kaldığı anda gözyaşlarına boğuldu.

Vatanım Sensin son bölümde Azize Hamile! Vatanım Sensin 17. yeni bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Azize Hamile vatanım sensin 17. yeni bölüm fragmanı Vatanım Sensin son bölüm Vatanım Sensin atanım sensin 17. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.