Vatanım Sensin 6 Nisan fragmanında şok gelişme! Azize Teyfik ile evleniyor mu?

Vatanım Sensin 6 Nisan fragmanı internette yayınlandı. Fragmanda şok gelişme! Yeni bölümde Azize Teyfik ile evleniyor mu? Sevilen dizide ayrıca Hilal ve Leon arasında neler olacak? Vatanım Sensin son bölümde Cevdet hakkındaki gizli gerçeği öğrenen Tevfik elindeki kozu kullanmak için harekete geçecek mi? İşte Vatanım Sensin son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı....

Vatanım Sensin 6 Nisan perşembe akşamı kaldığı yerden devam edecek. Dizinin son bölümünde aksiyon doruktaydı. Yeni bölüm 2. fragmanından anlaşıldığı kadarıyla bu akşamda heyecan zirvede olacak. Vatanım Sensin 22. bölüm fragmanındaki görüntülerde Cevdet'in sözleri 'Teyfik ve Azize evlendi mi?' sorularına neden oldu. Ayrıca yayınlanan fragmanlarda Leon ve Hilal cephesinde de yeni gelişmeler oluyor. Vatanım Sensin 6 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümü hakkındaki ayrıntılar ve son bölüm özeti haber detayda.

Vatanım Sensin Kanal D ekranında yayınlandığı ilk günden beri reyting sıralamasında hep üstte oldu. Dizinin 6 Nisan akşamı 22. bölümü yayınlanacak. Reyting rekortmeni dizi Kurtuluş Savaşı yıllarına ışık tutmaya devam ediyor. Perşembe akşamları ekrana gelen Vatanım Sensin 22. yeni bölümde neler olacak? Fragmanda Azize, Cevdet'in ağzından dökülecek tek bir kelimeye bile razı olduğunu söyler. Seni ömrümün sonuna kadar beklerim lakin bana bie şey söyle diyen Azize'ye Cevdet nasıl bir cevap verecektir. Öte yandan Eşref Paşa'nın Azize'ya yazdığı mektubu ele geçiren Tevfik elindeki kozu değerlendirmek için hemen halesini yapar. Sivas Kongresi kararları şehirde yankılanırken İngiliz casus Charles yeni planlar peşine düşer. Bu akşam Kanal D ekranlarında saat 20:00'da Vatanım Sensin 22. yeni bölümüyle olacak.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Eşref Paşa’nın ölümünün ardından Kuvva’nın başına kimin geçeceği hayati önem arz eder. Cevdet, Paşa’nın vasiyetini açıklayan pusulanın kime emanet edildiğini bir an evvel öğrenmek zorundadır. Zira deşifre olması tüm ailenin katledilmesi demektir.
Vasili, Kuvva’nın cesaretini hepten kırmak adına, Cevdet’e Eşref’in cenazesini şehirde gezdirmesini emreder. Tevfik’in boynuna tasmasını geçiren Charles ise, Paşa’nın suikastinden de korkunç alçaklıklar peşindedir. Cevdet’in Azize’nin gebeliğini öğrenmesi, an meselesidir. Leon yazdığı mektubu asıl sahibine; Hilal’e verir. Hilal’e göre ise, Yıldız’dan çok daha büyük bir engel vardır bu aşkın önünde…

Vatanım Sensin 22. Bölüm Fragmanı - 2

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Cevdet, Eşref Paşa’nın vasiyetinin akıbetini çözmeye çalışır. Vasiyetin aslını bilen, Paşa’nın sağ kolu Yavuz, Cevdet’le görüşmek ister. Öte yandan Cevdet’in asıl yüzünü öğrenen Tevfik, bu defa eline geçen kozu akıllıca değerlendirecektir. Sivas Kongresi kararları şehirde yankılanırken İngiliz casus Charles, yeni planlar yapar.
Azize’nin ise, Cevdet’in onu öpüp pusulaya dair sorular sormasından sonra aklı karışır. Hilal, Leon’a karşı hislerini bastırmaya çalışırken Yıldız, Kumandan Vasili’nin sürpriz bir açıklama yapacağı resepsiyona hazırlanır.

Vatanım Sensin 6 Nisan fragmanında şok gelişme! Azize Teyfik ile evleniyor mu? ile ilgili etiketler Vatanım Sensin 6 nisan yeni bolüm son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.