Vatanım Sensin 27. son bölüm: Azize Cevdet'in gerçek kimliğini öğreniyor

Vatanım Sensin 27. son bölüm nefes kesti. Büyük bir heyecana sahne olan dizide bugüne kadar saklanan bütün sırlar açığa çıktı. Vatanım Sensin 27. bölüm adeta final havasında geçti. Vatanım 27. bölüm final sahnesinde Azize Cevdet'in Yunan komutanı olmadığını öğrendi. Vatanım 27. bölümün ardından dizinin takipçileri 28. bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Peki Vatanım Sensin 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte izleyiciyi ekrana kilitleyen 27. bölümde yaşananlar...

Vatanım Sensin 27. son bölüm izleyiciyi ekrana kilitledi. Dizinin 27. bölümünde büyük sırlar açığa çıktı. İtirafları, ölümleri ve heyecan dolu sahneleriyle Vatanım Sensin final gibi bir bölüme sahne oldu. Vatanım Sensin 27. son bölümde Yıldız ve Alikemal aşkı gün yüzüne çıkarken. Teğmen Leon, Kuvvacılara ait telgrafı buluyor ve Kumandan Vasili’yle bildiriyor. Vatanım Sensin 27. bölüm finalinde ise Azize Cevdet'in Yunan komutanı olmadığını öğreniyor. Büyük bir heyecana sahne olan Vatanım Sensin 27. son bölümün hemen ardından dizinin takipçileri 28. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Vatanım Sensin 28. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

vatan

VATANIM SENSİN 27. BÖLÜM: BÜTÜN SIRLAR BİR BİR AYDINLANIYOR

Vatanım Sensin önceki bölümde Misak-ı Milli Kararları’nın Meclis-i Mebusan’da onanması ekrana gelmiş ve büyük yankı uyandırır. Mağlubiyeti sineye çekemeyen Charles, Kumandan Vasili’yle işbirliği yaparak, çok gizli ve yıkıcı bir operasyon için düğmeye basar. Kumandan Vasili gizli anlaşmayı Cevdet dahil herkesten saklar ve Cevdet'e İzmir yakınlarındaki bir yörük köyünün boşaltılması emrini verir. Ne varki köyde salgın hastalık vardır ve hemen boşaltılması mümkün değildir. Azize hemşire köye yardım ulaştırır ve hastalara yardımcı olur. Cevdet de hastaların iyileşmesi için kumandan Vasili'yi uyalamaktadır. Hastaların iyileşmesiyle köy taşınmak için toparlanmaktadır.

Cevdet bir taraftan köyün boşaltılması için hazırlık yaparken bir taraftan da Charles ile Vasili'nin planını öğrenmek için uğraşır. Kumandan Cevdet'ten sürekli şüphe duyan Stavro Cevdet'i takip eder ve Yakup'la buluştuğu mekanı öğrenir. Şüpheleri iyice artan Stavro artık Cevdet'in ensesindedir.

fg

Charles, Eftalya'ya Azize'yi öldürmesi için baskı yapar. Eftalya Azize'nin bulunduğu yörük köyüne gelir ancak Azize hemşireyi öldüremez. Yakup, Charles'ın planını öğrenmek için Eftalya'yı sıkıştırır ve Eftalya Azize hemşirenin hayatının tehlikede olduğunu söyler. Yakup durumu Cevdet'e bildirir. Cevdet, Azize hemşireyi kurtarmak için yörük köyüne doğru yola çıkar. Stavro da Cevdet'i takip etmektedir.

Eftalya'nın Azize Hemşire'yi öldürmediğini öğrenen Charles oldukça sinirlenir ve önce Eftalya'nın babasını sonra da Eftalya'yı öldürür.

Charles, köyün boşaltılmasındaki gecikmeden memnun kalmaz ve kumandan Vasili'den köye baskın yapılması ister. Yunan askerleri köye baskın yapar ve bütün köyü kurşundan geçirir. Azize hemşire baskından kurtulur ancak köyün yakılıp yıkılmasına şahit olur.

vbb

Cevdet, köye ulaştığında büyük bir katliamla karşılaşır ve büyük bir yıkım yaşar. Azize hemşire de saklandığı yerden çıkar ve Cevdet'in intikam yeminine ve feryatlarına şahit olur. Cevdet'in arkasından gelen Stavro Cevdet'in casus olduğunu anlamıştır ve öldürmek için arkadan başına silahını dayar. Ancak Azize hemşire Stavro'yu öldürerek Cevdet'in hayatını kurtarır. Artık Cevdet'in Yunan komutanı olmadığı Azize için bir sır olmaktan çıkmıştır. Azize Cevdet'in gerçek kimliğini öğrenir.

Vatanım Sensin son bölümde diğer bir heyecanlı sahne ise Ali Kemal'in Yıldız'a aşkını itiraf ettiği sahne oldu.


VATANIM SENSİN 28. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Vatanım Sensin 27. son bölümün ardından dizinin takipçileri Vatanım Sensin 28. yeni bölümde neler yaşanacağını merak etmeye başladı. Dizinin takipçileri internetten Vatanım Sensin 28. yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki Vatanım Sensin 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Vatanım Sensin 28. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Vatanım Sensin 28. yeni bölüm 18 Mayıs perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak

Vatanım Sensin 27. son bölüm: Azize Cevdet'in gerçek kimliğini öğreniyor ile ilgili etiketler Azize Vatanım Sensin Vatanım Sensin son bölüm vatanım sensin 27. bölüm cevdet vatanım sensin yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.