Vatanım Sensin 26. yeni bölüm: Cevdet'in Rıza Bey planı ne? İşte Vatanım Sensin 26. yeni bölüm fragmanı

Vatanım Sensin 26. yeni bölüm izleyiciyle bu akşam buluşuyor. Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Vatanım Sensin 26. yeni bölüm yine büyük heyecana sahne olacak. Vatanım Sensin yeni bölümde Azize’ye Tevfik tarafından alınan kolye Cevdet’i herekete geçirir. Cevdet artık kendisini sırtından vuran kişinin Tevfik olduğunu öğrenir. İşte Vatanım Sensin 26. yeni bölüm özeti ve Vatanım Sensin 26. yeni bölüm fragmanı...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin yeni bölümde heyecan dorukta. Bu akşam ekrana gelecek Vatanım Sensin 26. yeni bölüme Cevdet'in Rıza bey planı damga vuracak. Vatanım Sensin 26. yeni bölümde Cevdet artık kendisini sırtından vuran kişinin Tevfik olduğundan emin olur. Cevdet, Tevfik’i öldürmek istemesine rağmen kendisini zor tutar. Öte yandan Leon için infaz kararı çıkıyor. Hilal ve Leon aşkı için bir son mu yaklaşıyor? Vatanım Sensin’in 26. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte Vatanım Sensin 26. yeni bölüm fragmanı...

Vatanım Sensin 26. bölüm 1. fragman

VATANIM SENSİN 26. BÖLÜM ÖZETİ

Vatanım Sensin yeni bölümde Azize’ye Tevfik tarafından alınan kolye Cevdet’i herekete geçirir. Cevdet artık kendisini sırtından vuran kişinin Tevfik olduğunu öğrenir. Azize’yi durumdan haberdar ederken, aslında Azize’nin de gerçeği biliyor olması şaşkınlık yaratır.

Selanik’te kendisini sırtından vuranın Tevfik olduğunu anlayan Cevdet, öfke doludur. Ancak meclisin toplanmasına sayılı günler kalmışken Rıza Bey’i yeniden vatanperverlerin safına çekmek daha mühimdir. Cevdet, bunun için zekice bir plan yapar.

Bundan böyle Tevfik’e casusluk edecek olan Azize de bu tehlikeli plana dahil edilir. Tutuklanan Leon için askeri mahkeme toplanır. Leon, vatana ihanetinin bedelini ödemeye hazır olsa da Hilal bunu önlemek için elinden geleni yapar.

fvvv

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Silahların Afyon'a gönderilmesi, Yunan Ordusu'nu etkilediği kadar İngiliz Charles Hamilton'I da düşündürür. Hamilton, İzmir'de bir iç isyan çıkartarak, Türk halkının karşı karşıya gelmesini sağlar. Bu uğurda halktan seçtiği bazı kişilerle iş birliği yaparken, kendisiyle uzlaşmaya uzak olanlara bombalı saldırılar düzenler. Mustafa Kemal Paşa'nın güçlenmesini istemeyen Hamilton, İzmir'de karmaşa çıkmasını arzu eder. Bu uğurda en büyük yardımı, Miralay Tevfik'ten alır.
İzmir'de çıkan iç isyan, Ankara'da da yankılanır. Mebus Rıza Bey, İzmir'e giderek çıkan iç isyanı bastırma niyetindedir. Mustafa Kemal Paşa ise, Meclis-I Mebusan'da Misak-ı Milli kararlarının tanınmasını ister. Rıza Bey, daha sonra İzmir'den İstanbul'a gidecektir. Mebusların başına gelenler, Rıza Bey'in de korunması gerektiği gerçeğini ortaya çıkar. Mustafa Kemal Paşa, Milis Müfreze Komutanı Kara Fatma'yı görevlendirir. Kara Fatma, Yüzbaşı Yakup ve Cevdet ile birlikte hareket eder.

Vatanım Sensin 26. bölüm 2. fragman

Öte yandan Yunan Teğmen Leon'un, Yunan Ordusu'na ihanet ettiği ortaya çıkar. Yunan Kumandan Vasili ve Veronika'nın büyük şaşkınlıkla karşıladığı bu habere karşı gereken yapılır ve her yerde cezalandırılmak üzere Leon aranır. Leon için tek bir yol vardır; o da İzmir'den kaçmaktır. Bunu tek yapamayacağını anlayan Leon'un yardımına, büyük sevdaya düştüğü Hilal yetişir. Hilal, Leon'u sağ salim İzmir'den kaçırmanın peşindedir. Ağabeyi Ali Kemal de yardımcı olur. Fakat Mehmet, buna izin vermeye yanaşmayacaktır. Hilal ile Leon'un birbirlerini savunmasını anlayamayan Mehmet, intikam için büyük bir fırsat yakalamıştır.

Vatanım Sensin 26. yeni bölüm: Cevdet'in Rıza Bey planı ne? İşte Vatanım Sensin 26. yeni bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Vatanım Sensin vatanım sensin yeni bölüm Vatanım Sensin son bölüm vatanım sensin yeni bölüm fragmanı vatanım sensin 26. yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.