Vatanım Sensin 20 Nisan fragmanında büyük şok! Yüzbaşı Yakup darağacında...

Vatanım Sensin 20 Nisan fragmanı internette yayınlandı. Fragmanda Yüzbaşı Yakup'un darağacında olduğu görülüyor. Vatanım Sensin 24. bölümünde Azize'nin de büyük katkısıyla silahlar, Mustafa Kemal'in izindeki erlere ulaşıyor ama Yüzbaşı Yakup'un boynuna ip geçiyor. İngiliz ajanı Hamilton, Yüzbaşı Yakup'un idamına onay veriyor. Yüzbaşı Yakup ölecek mi? Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haber detayda...

Vatanım Sensin 20 Nisan perşembe akşamı ekranlarda olacak. Son bölümünde aksiyon zirve yaparken yeni bölümde de düşüşe geçmeyecek. Dizinin bu akşamki bölümünde Yüzbaşı Yakup İngiliz ajanı Hamilton'un kararı ile darağavına gidecek. Vatanım Sensin 24. bölüm ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Son bölümde Azize'nin büyük çabaları ile silahlar Mustafa Kemal'e bağlı grupların eline geçmişti. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ve son bölümde neler olduğunun özeti haber detayda....

Vatanım Sensin 20 Nisan akşamı yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Türk tarihinin dönüm noktasını ele alan ve her bir sahnesiyle yüreklere dokunan Vatanım Sensin 24. bölümünde Azize'nin de büyük katkısıyla silahlar, Mustafa Kemal'in izindeki erlere ulaşıyor! İngiliz ajanı Hamilton'un kararıyla Yüzbaşı Yakup'un başına urgan geçiriliyor. Peki, Yüzbaşı Yakup ölecek mi? İşte, Tv izleyicilerinin bir numarası Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüler!

Vatanım Sensin 24. Bölüm Fragmanı

Vatanım Sensin 24. Bölüm 2. Fragman

Vatanım Sensin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. 20 Nisan Perşembe günü ekrana gelecek olan Vatanım Sensin dizisinin 24. bölüm fragmanına darağacı sahnesi merak uyandırdı. Kanal D’nin yayınlandığı günlere damga vuran tarihi dizisinin bu haftaki bölümünde İngiliz ajan William Charles Hamilton ve Tevfik büyük bir plan hazırlığında! Bu plan sonucunda Yüzbaşı Yakup için ölüm kararı çıkıyor. Peki, Anadolu’nun kurtuluşundaki kilit isimlerden biri olan Yüzbaşı Yakup için yolun sonu mu gelecek? Leon'un silahları görüp sessiz kalma ihtimali mi gerçek olacak?

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azize'nin de büyük katkısıyla silahlar, Mustafa Kemal'in izindeki erlere ulaşıyor! İngiliz ajanı Hamilton ise Yüzbaşı Yakup'un ölümüne sebep mi oluyor?Cevdet'in silahları Anadolu'ya ulaştırmak için planı devreye girer. Azize'nin yardım gönderme planıyla birlikte silahlarda beraber yola çıkar. Fakat bu konvoyu bekleyen bir tehlike vardır. Yunan ordusu yola çıkacak ürünleri kontrol etmek için beklemektedir. Teğmen Leon, sandıkları kontrol etmeye başlar. Leon'un silahları görüp sessiz kalma ihtimali mi gerçek olacak?

Silahlar, Türk askerlerinin ellerinde vatanın kurtuluş umudu olur. Fakat bu umudu kırmak için İngiliz ajan William Charles Hamilton'un bir planı vardır. Bu planı Tevfik'le paylaştığı an Tevfik büyük bir endişeye düşer. Akabinde gelişen olaylarda ise şiddetli bir ayaklanma başlar. Bu plan sonucunda Yüzbaşı Yakup için hazin bir son mu gerçekleşecek?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sivas Kongresi kararları, tüm Anadolu’da olduğu gibi İzmir’de de geniş yankı buldu. Kuva-yi Milliye Batı Cephesi Komutanı olarak Ali Fuat Paşa atandı. Mustafa Kemal Paşa’nın emirleri doğrultusunda tüm mühimmat zor durumda olan Alaşehir’de bulunan Türk halkına ulaştırılmaya çalışıldı. Bu gizli plan için görevlendirilen Azize, hiç tereddüt etmeden bu görevi kabul etti. Çocuklarının da desteğiyle mühimmat, sandıklara saklandı Yüzbaşı Yakup ve Cevdet, uyguladıkları plan da başarılı oldular. Ta ki Vasili, sandıkların içini kontrol ettirene kadar… Oğlu Teğmen Leon’u görevlendiren Vasili, onun kontrolü sonrası harekete geçmeye hazırdır. Leon gördüğü gerçekler karşısında ne yapacağını bilemedi. Bu duruma hazırlanan Cevdet, Yüzbaşı Yakup ve vatansever Mehmet’i olası bir tehlike durumunda ailesini korumaları için görevlendirdi. Silahları erzak kutularının içerisine koyan ve bunları trenlerle anadoluya sevk etmek isteyen vatanperverler, Yunan denetimiyle karşı karşı kaldı. Teğmen Leon'un kontrol ettiği kutuda silaha rastlaması Vatanım Sensin son bölüm finaline damga vurdu.

Vatanım Sensin 20 Nisan fragmanında büyük şok! Yüzbaşı Yakup darağacında... ile ilgili etiketler vatanım sensin 20 nisan yüzbaşı yakup vatanım sensin 24. bölüm Vatanım Sensin yeni bolüm son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.