Vatanım Sensin 25. son bölüme iki yeni oyuncu katıldı! Vatanım Sensin 25. son bölüm fragmanı yayında

Vatanım Sensin 25. son bölüm izleyiciyle buluşuyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin 25. son bölüm fragmanı da yayınlandı. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde Teğmen Leon'un Yunan ordusuna ihaneti ortaya çıkıyor.Vatanım Sensin 25. son bölüme iki yeni oyuncu daha katılıyor. Vatanım Sensin yeni bölüme Demet Evgar ve Hüseyin Avni Danyal dahil oluyor. Hüseyin Avni Danyal dizide Rıza Paşa'ya, Demet Evgar ise Kara Fatma lakaplı Fatma Seher karakterine hayat verecek. İşte Vatanım Sensin 25. son bölüm fragmanı ve diziyle ilgili tüm detaylar...

Vatanım Sensin 25. son bölüm fragmanları yayınlandı. Yayınlanan fragmana göre Teğmen Leon'un Yunan ordusuna ihanet ettiği ortaya çıkıyor. Yunan askerleri Teğmen Leon'un peşine düşerler. Peki Hilal Leon'a yardım edebilecek mi? Vatanım Sensin 25. son bölüm izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek. Vatanım Sensin 25. son bölümdeki bir başka gelişme ise diziye iki yeni ismin daha dahil olması olacak. Vatanım Sensin yeni bölüme Demet Evgar ve Hüseyin Avni Danyal katılıyor. Vatanım Sensin 25. son bölüm fragmanı ve özeti haberimizde...

Vatanım Sensin 25. bölüm fragmanında İngiliz ajanı Hamilton’un başlattığı iç savaşın yankıları Mustafa Kemal’e ulaşıyor. Mustafa Kemal, Mısak-ı Milli için harekete geçiyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda 2 sürpriz ismin diziye dahil olduğu görüldü. Biri Mustafa Kemal'in emriyle İzmir'e gelen kadın komutanı canlandıran Demet Evgar, diğeri ise usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal oldu.

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Vatanım Sensin yayınlanan 25. bölüm 2. fragmanıyla izleyicilerine oldukça aksiyon dolu dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının izleyicilere oldukça hareketli dakikalar yaşatan dizisi Vatanım Sensin yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Rıza Bey'in İstanbul'a ulaştırılabilmesi için Cevdet, Yakup ve Kara Fatma birlikte hareket ediyorlar.

İngiliz ajanının planladığı iç savaş İzmir’de görünmeye başlar. Bu kargaşayı fırsata çevirerek kendi emelleri için kullanmak ister. Fakat bu durumun haberi Mustafa Kemal’e ulaşır. Mustafa Kemal, bu durumun önüne geçebilmek için Misak-ı Milli’nin tanınmasını ister. İngiliz ajan Hamilton ise Tevfik’e bu konu için bir görev verir. Konu ile alakalı olan Rıza Bey’in ölümü için Tevfik’in Yunanlılar ile beraber çalışmasını ister.

Cevdet, Rıza Bey’i Tevfik’ten koruyabilecek mi? Yunan askerleri Cevdet’e engel mi olacak? Mustafa Kemal’in emriyle İzmir’e gelen milis müfreze komutanı kim? Milis müfreze komutanı Yunan işgaline son vermek için nasıl bir rol alacak?

VASİLİ LEON'UN İHANETİNİ ÖĞRENİR

Silahların yardım eşyalarıyla birlikte gitmesine izin veren Leon'un yaptıklarını babası General Vasili öğrenir. Bu durumu Veronika ile paylaşarak üzüntüsünü ifade eder. Lakin Yunan ordusuna ihanetin bir cezası vardır ve bunun gerçekleşmesi gerekir. Teğmen Leon ise İzmir'den kaçacağını Hilal'e söyler. Hilal, abisi Ali Kemal'e gelerek yardım ister. İlk duyduğunda anlam veremeyen Ali Kemal, sonrasında ona yardım etmeyi göze alır. Fakat bu durumdan haberdar olan Mehmet'in buna izin vermeye niyeti yoktur. Abisini öldüren adamın kaçmasına göz yummayacaktır. Mehmet ve Leon arasında kalan Hilal ise seçimini çoktan yapmıştır.

Şehirde Teğmen Leon için arama emri çıkar. Yunan askerleri Leon'un peşindeyken Hilal ona yardım edebilecek mi?
Vatanım Sensin yeni bölümü 27 Nisan Perşembe akşamı Kanal D'de izleyici ile buluşacak.

VATANIM SENSİN ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Vatanım Sensin 24. bölümünde neler yaşandı? Azize'nin de büyük katkısıyla silahlar, Mustafa Kemal'in izindeki erlere ulaşıyor! İngiliz ajanı Hamilton ise Yüzbaşı Yakup'un ölümüne sebep mi oluyor?Cevdet'in silahları Anadolu'ya ulaştırmak için planı devreye girer. Azize'nin yardım gönderme planıyla birlikte silahlarda beraber yola çıkar.

Fakat bu konvoyu bekleyen bir tehlike vardır. Yunan ordusu yola çıkacak ürünleri kontrol etmek için beklemektedir. Teğmen Leon, sandıkları kontrol etmeye başlar. Leon'un silahları görüp sessiz kalma ihtimali mi gerçek olacak?

hilal

DİZİYE İKİ ÜNLÜ OYUNCU

Vatanım Sensin yeni bölümüne Demet Evgar ve Hüseyin Avni Danyal dahil oluyor. Hüseyin Avni Danyal dizide Rıza Paşa'ya, Demet Evgar ise Kara Fatma lakaplı Fatma Seher karakterine hayat verecek.

Biri Mustafa Kemal'in emriyle İzmir'e gelen kadın komutanı canlandıran Demet Evgar, diğeri ise usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal oldu.

Vatanım Sensin 25. son bölüme iki yeni oyuncu katıldı! Vatanım Sensin 25. son bölüm fragmanı yayında ile ilgili etiketler Kanal D vatanım sensin 15. bölüm fragman vasili cevdet sürgün vatanım sensin 15. bölüm Vatanım Sensin vatanım sensin dizisi vatanım sensin 14. bölüm özeti vatanım sensin yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.