Vatanım Sensin 14. yeni bölümde Atatürk vurgusu... Vatanım Sensin 14. bölüm fragmanı

Vatanım Sensin 14. yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek. Vatanım Sensin 14. yeni bölüm 2. fragman da yayınlandı. Vatanım Sensin 14. yeni bölüm bu akşam Atatürk sahnesiyle izleyiciyi ekrana kiliyleyecek. Vatanım Sensin 14. yeni bölümü merakla beklenirken yayınlanan fragmanlarda çarpıcı detaylar var...

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin 14. bölüm izleyiciyle buluşuyor. Vatanım Sensin 14. yeni bölüme Atatürk vurgusu damga vuracak. Vatanım Sensin 14. yeni bölüm fragmanında Atatürk'ün fotoğrafları ortaya çıkıyor. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Vatanım Sensin 14. bölüm fragmanlarında bu hafta yine Mustafa Kemal Paşa'nın duygulandıran bir sahnesi yer alacak. Cevdet yüzbaşı'na gönderilen mektup gündeme bomba gibi düşecek. Cevdet, tüm dengeleri alt üst edebilecek bir kararın eşiğine geliyor. Peki, Vatanım Sensin 14. yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Vatanım Sensin yeni bölüm özeti ve fragmanları...

Vatanım Sensin 14. bölüm1. fragman

Vatanım Sensin 14. yeni bölüme Atatürk’ten gelen mektup ve İzmir marşı damga vurdu. Vatanım Sensin 14. bölüme dair ipuçları veren iki fragman birden yayınlandı. Her iki fragmanda da Atatürk’lü sahneler dikkat çekti.
Cevdet'in Tevfik için kurduğu plan başarıyla sonuçlandı diye düşünülürken, Eşref'in son hamlesi ile tüm dengeler değişiyor ve Eşref, Cevdet'e silahını doğrultuyor. Öte yandan Cevdet, Mustafa Kemal'den gelen mektup ile harekete geçiyor Vatanım Sensin 14. Bölüm 2. fragmanında ise Yüzbaşı Yakup geliyor; Cevdet'e Mustafa Kemal'den mektup getiriyor! Mustafa Kemal'in yanında görmek istediği Cevdet'e, Eşref Paşa karşı çıkıyor!

Vatanım Sensin 14. bölümü ile bu akşam izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Merakla beklenen Vatanım Sensin 14. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin 14. bölümde Cevdet'in, Yunan Ordusu içindeki görevini öğrenen Mustafa Kemal, yaptıklarını takdir ediyor; Yüzbaşı Yakup ile gönderdiği mektupta kendi tarafında görmek istediğini beyan ediyor. Yüzbaşı Yakup geliyor; Cevdet'e Mustafa Kemal'den mektup getiriyor! Mustafa Kemal'in yanında görmek istediği Cevdet'e, Eşref Paşa karşı çıkıyor! Cevdet, kimin tarafında savaşa katılacak? Eşref Paşa'nın yeni hamlesi ne olacak?

Vatanım Sensin son bölüm izlemek için tıklayın

Vatanım Sensin 12. bölüm fragmanı yayınlandı Peki Halide Edip Adıvar kimdir?

Vatanım Sensin 13. bölümde Leon Hilal'e duygularını açıklıyor

Vatanım Sensin 13. yeni bölüm fragmanları sosyal medyaya düştü. Vatanım Sensin 12. bölümde Cevdet ve Hilal idam olayları sonrası ilk kez bir araya gelmiş ve özlem gidermişti. Öte yandan Vatanım Sensin son bölümde Cevdet ile yüzleşen Halide Edip yaptığı davranışlardan dolayı ona hesap sormuştu. Vatanım Sensin 26 Ocak’ta 13. bölüm ile ekrana gelecek. Yeni bölümde Leon ve Hilal arasındaki konuşma diziye damga vuracak. Hilal’in verdiği örneğe karşılık olarak Kafka’nın sözlerini kullanan Leon, Hilal hakkındaki hislerini ilk kez açıklayacak.

Vatanım Sensin 13. bölüm fragmanı

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin'in yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek bölüm öncesi yayınlanan fragmanlara göre Cevdet silahların Tevfik'te olduğunu öğrenecek ve kurduğu başarılı olan sayesinde silahını ona doğrultacak. Öte yandan Leon ise Hilal ile yaptığı konuşmada ona karşı olan hislerinden bahsedecek. Hilal, Leon'un açıklamaları karşısında "Neden bir Yunan subayı Türk kızının hayatını düşünüyor?" diye soracak. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanları detaylarıyla birlikte haberimizde...

Vatanım Sensin 13. bölüm fragmanı yayında! Cevdet, Tevfik'in ihanetini nasıl cezalandıracak? Eşref ve vatan müdafacılar, kurtuluş mücadelesinde başarıya ulaşabilecekler mi? Vatanım Sensin, 26 Ocak Perşembe saat 20.00'de Kanal D'de!

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Vatanım Sensin 12. bölümde Cevdet'in, Leon'a pusu planı başarılı olmuş ve Cevdet kızını şimdilik ipten kurtarmıştır. Ancak Vasili'nin, Leon'un hayatını tehlikeye atacak kadar gözünün dönmesi Cevdet için beklenmedik bir durum olur. Cevdet'e dair şüpheleri gittikçe artan Vasili kati emrini verir; Şayet Cevdet, Eşref'i vurmazsa öldürülecektir.

Giderek sıkışan Cevdet'in artık silahları bulmaktan başka çaresi kalmamıştır. Silahları kaçırmanın peşinde olan Tevfik ise başına geleceklerden habersizdir. Tevfik'e dair her şeyi öğrenen Eftalya, tüm gerçekleri anlatmak üzere Azize'nin kapısını çalar.

200120170029494075056_3.jpg

DİZİNİN KONUSU

Azize üç çocuğu ve kayınvalidesi ile zorlu bir mücadelenin içinde bulur kendini... Canından çok sevdiği kocasının yokluğuyla ve savaş yıllarının zorluklarıyla mücadele ederek yetiştirir çocuklarını.

1919 yılında, Yıldız güzeller güzeli, gözü yükseklerde bir genç kız, Hilal ise memleket sevdalısı mücadeleci bir genç kız olmuştur. Ali Kemal ise gönlündeki aşk acısıyla ve kendisine dair öğrendiği hazin sırla yaşamaya çalışan serseri bir mayın gibidir. Azize her birinin dertleriyle uğraşmaya çalışırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgal edileceği haberi ile sarsılırlar. Oysa bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini geri getirecektir. Ama hiç ummadıkları bir şekilde...

Üst üste mağlubiyetle biten savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, en son ve en büyük sınavına hazırlandığı 1919 senesinin baharı, Azize ve Cevdet'in de hayatlarında yeni bir dönemi başlatacaktır.

Görünür ve görünmez düşmanların gölgesinde, yolları tekrar kesişecek, hayatları bu kesişme yüzünden alt üst olacaktır. Zaferler ve mağlubiyetler görecekler, ayrılıklar ve kavuşmalar yaşayacaklar, umudun ve buhranın ateşiyle yanacak ve gerçek sevginin, gerçek vefanın, gerçek ihanetin ne olduğunu öğreneceklerdir. Cevdet ve Azize'nin hikayesi, küllerinden doğan yepyeni bir ülkenin kaderiyle bir yazılacaktır.

Vatanm_Sensin_yeni_blm

Vatanım Sensin; Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların, her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesidir bu...

Vatanım Sensin 14. yeni bölümde Atatürk vurgusu... Vatanım Sensin 14. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Vatanım Sensin vatanım sensin yeni bölüm fragmanı vatanım sensin 14. yeni bölüm vatanım sensin yeni bölüm vatanım sensin 14. bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.