Vatanım Sensin 11. yeni bölüm neden yayınlanmadı?

Vatanım Sensin yeni bölümü bekleyen hayranlarını üzecek haber geldi. Kanal D'de yayınlanan ve reytin rekorları kıran sevilen dizi bu akşam yayınlanmadı. Peki Vatanım Sensin yeni bölüm neden yayınlanmadı? Vatanım Sensin 11. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Vatanım Sensin yeni bölüm merakla bekleniyordu. Her perşembe Kanal D'de yayınlanan diziden hayranlarını üzecek haber geldi. Dizinin kanal tarafından yayın akışından çıkartılması izleyicileri oldukça meraklandı. Dizinin takipçileri Vatanım Sensin 11. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusunu soruyor. Tüm detaylar haberimizde...

Vatanım Sensin dizisinin 11.bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlanırken 11. bölümün bu akşam yayınlanmayacağı ortaya çıktı. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanını izleyenler tarihi sahneler karşısında heyecanlanırken verilen bir haberle hayal kırıklığı yaşadı, sevilen dizinin Kanal D yayın akışında yer almaması merak uyandırdı.

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yılbaşı sebebiyle bu hafta pek çok dizi ekran macerasına ara verdi, bu dizilerden biri de Vatanım Sensin oldu. Diğer dizi yapımcılarının aldığı karara uyan ekip bu hafta dizinin yeni bölümünü yayınlamamaya karar verdi. Başrollerini Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in paylaştığı Vatanım Sensin, Selam Ergeç’li yeni bölümüyle 12 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D yayın akışındaki yerini alacak.
050120172004166561091_3.jpg
Kanal D ekranlarında perşembe akşamları ekrana gelmeye devam eden vatanım Sensin son bölümünde Hilal idam cezasına çarptırılırken yeni bölümde Cevdet Hilal'i idamdan kurtarmak için mücadelede edecek. Öte yandan dizi yapımcılarının geçtiğimiz günlerde duyurduğu gelişmeye göre Halide Edip Adıvar 11. bölümde diziye dahil olacak. İki yıldır ekranlardan uzak olan Selma Ergeç, Halide Edib Adıvar rolüyle ekibe katılıyor ve Anadolu’da uyanış başlıyor. Edebi çalışmalarının yanı sıra Milli Mücadele Dönemi’ndeki konuşmalarıyla bilinen Halide Edib Adıvar, Vatanım Sensin yeni bölümünde halka önemli bir sesleniş yapıyor!

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

10. bölümde Hilal’in idam cezası ile karşı karşıya kalması Cevdet ve Azize’yi harekete geçirdi. Hilal’in idam edilmemesi için Cevdet’ten yardım isteyen Azize ülkenin geleceği için dua etmeye başlayacak. Herkesin umutsuzluğa kapıldığı esnada halkı yeniden harekete geçirmek için konuşmalar yapacak olan Onbaşı Halide beklenecek.

Cevdet ve Azize’nin son bölümde yakınlaşmasının ardından Azize kendisine verilen görevi vicdanı nedeniyle yerine getirememişti. Doktorun da aynı görevden sorumlu olduğu olduğunun ortaya çıkmasından sonra zehirli iğne ile öldürülen Hasan diziye veda etmişti. Asıl kimliğini ortaya çıkarmamak için Hasan’a kurşun sıkan Cevdet, komutanlarına yaptığı çağrıda Hasan’ın isyan çıkardığını öne sürmüştü.

Öte yandan Hilal, ordu görevlilerine yakalanmış ve idam edilme cezası almıştı. Son günlerini geçirmek üzere olan Hilal’in durumu Vatanım Sensin’in 11. bölümünde belli olacak.

Vatanım Sensin 11. yeni bölüm neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler Vatanım Sensin Vatanım Sensinyeni bölüm Vatanım Sensin 11. yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.