Vatan Şaşmaz ve eşi Yasemin Adalı'nın oğlu oldu. İşte bebeğinin ismi...

Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz bir silahlı saldırı sonucu Ağustos ayında hayatını kaybetti. Oyuncunun yaşamını yitirdiği zaman eşi Yasemin Adalı hamileydi. Adalı merakla beklediği çocuğunu önceki gün dünyaya getirdi. Sunucunun oğluna ne isim verileceği ise herkes tarafından merak ediliyor.Peki hayatını kaybeden ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz'ın bebeğin adı ne oldu? Merak edilen sorunun cevapları detayları ile haberimizde...

43 yaşında iken ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz bir otelde uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaşamını yitirdi. Acı haberin duyulmasıyla sevenlerini üzdü. Şaşmaz'ın eşi olan Yasemin Adalı ise o dönem hamileydi. Üzerinden aylar geçtikten sonra ünlü oyuncunun eşi Adalı önceki gün çocuğunu dünyaya getirdi. Çiftin erkek çocuklarının adının ne olacağı ise herkes tarafından merak ediliyor. Peki ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz'ın oğlunun adı ne oldu? Detaylar haberimizde...

OGLU

Geçtiğimiz Ağustos ayında İstanbul Beşitaş'ta lüks bir otel odasında Filiz Aker tarafından silahlı saldırı sonucu öldürülen ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın ailesi büyük bir mutluluk yaşıyor.

VATAN ŞAŞMAZIN OĞLUNUN ADI NE?

Ünlü oyuncu ve sunucunun büyük sabırsızlıkla beklediği oğluna 'Asil Vatan Şaşmaz' adının verildiği öğrenildi.43 yaşında yaşamını yitiren sunucu, daha önce verdiği bir röportajda, “Baba olmayı çok istiyorum. Çocuk kararı olmasaydı evlenmez, beraber yaşamaya devam ederdim. Ben de, eşim de evlilik meraklısı insanlar değiliz. Önemli olan aile olabilmek” açıklamasını yapmıştı.

VATAN ŞAŞMAZ

Vatan Şaşmaz, 8 Ocak 1974 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Çanakkale Biga’lıdır.Gençlik yıllarında fotomodellik yapmıştır. Vatan Caddesi üzerinde bulunan bir hastanede doğduğu için annesi ona Vatansever ismini vermiş. Zamanla sadece Vatan denilmeye başlamış. Babasının adı Süleyman Şaşmaz, annesinin adı Safiye’dir. Anne babası 1984 yılında boşanmış olan Vatan Şaşmaz anne ve dedesi ile oturmaktadır. Çapa Ortaokulundan mezun oldu. Bazı katalog çekimlerinde, reklam filmlerinde ve video kliplerde rol aldı Askerliğini Şırnak’da yaptı.Ayrıca bazı reklamlarda ve kliplerde rol almıştır. Yıllarca Melike Öcalan ile birlikte atv'de sabah programları sunmuştur. Daha sonra yine atv'de Özel Hat isimli bir magazin programının sunuculuğunu üstlenmiştir. Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Engin karakteriyle geniş çevrelerce tanınmıştır. TGRT için çekilen, Akşemseddin'in hayatının anlatıldığı filmde Akşemseddin'i oynamıştır. 2004 yılında TRT için çekilen Dudaktan Kalbe filminde Doktor Ergun, Keloğlan Kara Prens'e Karşı isimli sinema filminde ise Beyaz Atlı Prens rollerinde oynamıştır.

Çapa Ortaokulundan mezun oldu. Liseye Pertevniyal Lisesinde başladı, Şehremini Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde işletme okudu. 1996 yılında okuldan ayrıldı ve 1-1.5 sene aracı bir kurumda borsacı, yatırım danışmanı, dealer olarak çalıştı.

Erkeklere özel kültür, sanat, yaşam, magazin üzerine “Erkekler Kulübü” adlı bir programı yazdı. Kanal 6'ya sundu. 1998 yılında başladığı programın 13. bölümünü çekerken 17 Ağustos depremi oldu. Depremden hemen bir gün sonra canlı yayına çıkmak zorunda kaldı. 75 programdan sonra 2000 yılında ATV'ye geçti. Sabah Keyfi'ni sunmak için atv'den teklif geldi.

2002 - 2004 yılları arasında yılında Birol Güven’in dizisi “Çocuklar Duymasın” adlı dizide Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Ayşecan Tatari, Furkan Kızılay, Zeyno Günenç, Özgür Ozan, Volkan Severcan, Ferdi Akarnur, Nejat Birecik, Altan Günbay, Demet Tuncer, Fatma Karanfil, Demet Tuncer ile birlikte rol almıştır.

Vatan Şaşmaz, 14 Temmuz 2011 tarihinde Nurşen Kocayaş ile New York'da konsoloslukta evlendi. 10 Ocak 2014 tarihinde Fethiye Adliyesi Aile Mahkemesi'nde boşandı. 11 Eylül 2015 tarihinde mimar Yasemin Adalı ile evlendi.

YASEMİN ADALI KİMDİR?

Ankara Gazi Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi mezunu olan Yasemin Adalı, konut ve ofis iç mimari tasarımları yapıyor. 1976 yılında Ankara’da doğdu. 2000’de Ankara Gazi Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında Karaaslan Mimarlık Ltd. Şti'nde konut ve ofis iç mimari tasarım ve uygulama projelerinde görev aldı. Mezun olduğu yıl Tepe İnşaat AŞ'nin Bilkent Üniversitesi ve diğer şantiyelerinde okul, yurt ve lojman projelerinde çalıştı.

2003'te serbest çalışma hayatına atılarak konut ve mağaza gibi projeler yapmayı sürdürdü. 2005'de Ankara'da Tuya Yapı San. Tic. Ltd. Şti.'ni kurarak Amerika'dan ithal ettikleri zemin kaplama malzemesinin Türkiye dağıtıcılığını üstlendi. 2007'de ortaklarıyla beraber konut ve benzeri inşaatları yapmak üzere halen aktif olan Lego Yapı San.Tic.Ltd.Şti'ni kurdu.

2008'de İstanbul'da N. Evren Karaduman Pars ile birlikte kurduğu Lima Mimarlık Tasarım Dekorasyon İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde de proje, tasarım, dekorasyon ve onarım-restorasyon işlerini yürütmeye devam ediyor.

Vatan Şaşmaz ve eşi Yasemin Adalı'nın oğlu oldu. İşte bebeğinin ismi... ile ilgili etiketler vatan şaşmaz yasemin adalı oğlunun adı ne
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.