Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor! Anne ve eşin büyük acısı...

Pazar gecesi Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, son yolculuğuna uğurlanıyor.

İstanbul'da Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın cenazesi yakınları tarafından Karacaahmet Gasilhanesi'nden alınarak cenaze namazının kılınacağı camiye doğru yola çıkarıldı.

vatancenaze

Şaşmaz’ın cenazesi namazın kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii'ne götürüldü.

annegelin2

Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Saydam, bir yandan 4 aylık hamile gelini Yasemin Adalı'yı teselli etmeye çalıştı. Şaşmaz'ın cenazesi öğle namazını müteakiben Güzeltepe Birlik Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı’na defnedilecek.

annegelin3

Vatan Şaşmaz'ın 4 aylık hamile eşi Yasemin Adalı, cenaze namazının kılınacağı camiye geldi.

melike

Şaşmaz'ın yıllarca birlikte program sunduğu Melike Öcalan da cenazeye gelenler arasındaydı.

MELİKE ÖCALAN:

"Doğacak bebeğine Allah uzun ömürler versin. Artık o bize emanet. Hep birlikte büyüteceğiz onu. Vatan bunu hak etmedi. Duygumu anlatacak kelime bulamıyorum. 1 ay önce telefonla konuşmuştuk. Son konuşmasında da çocuk isteğini anlattı. Göremedi... Hepimizin başı sağolsun. "

bakar

SON SAHNEYİ BİRLİKTE OYNAMIŞLARDI

Vatan Şaşmaz'ın oynadığı dizideki rol arkadaşı ve son sahnede birlikte yer aldığı Ferdi Akarnur da erken saatlerden itibaren camideydi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Akarnur, "10 yıldır çalışıyoruz. Hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey. Aklımız hayalimiz almadı" şeklinde konuştu.

rqwrrwqreqwrqqwr

PINAR ALTUĞ ATACAN: "VATAN BANA HER SIRRINI ANLATIRDI"

Cenaze törenine Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncuları Pınar Altuğ Atacan ve Tamer Karadağlı da katıldı.

Muhabirlerin sorularına yanıt veren Pınar Altuğ Atacan çok üzgün olduğunu söylerken; “Sözün bittiği yerdeyiz, Vatan çok eski arkadaşımdı. Mankenlik döneminden beri tanıştığım bir dostumdu. Böyle bir şey olduğuna inanamıyorum. Sürekli birbirimize sırlarımızı anlatırdık ama bu yaşadıklarından haberim yoktu” şeklinde konuştu. Rol arkadaşı Tamer Karadağlı, “Çok üzgünüz keşke diyecek bir şey olsa” sözlerini sarf etti.

vatanveda

YAŞAR ALPTEKİN:

Çok fazla söylenecek bir söz yok. Ondan geldik, ona gideceğiz. Rabbim ona rahmet eylesin. Onun dışında söylenecek söz kalmıyor. Vatan çok nazik, naif bir insandı. Allah sevenlerine sabır eylesin.

wetetwetweetwetw

VATAN ŞAŞMAZ'IN CENAZESİNE DORA ERCAN DA KATILDI!

Vatan Şaşmaz'ın ailesi, sanatçı dostları ve sevenleri, Beşiktaş'ta otel odasında korkunç bir cinayete kurban giden ünlü sunucuya son görevlerini yerine getirmek için bir araya geldiler. Cenazede en çok dikkat çeken isimse Vatan Şaşmaz'ın katil zanlısı Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan da katıldı. Ercan yaptığı kısa açıklamada: "İnsanlık görevimi yapmaya geldim. Çok dikkat çekmek istemiyorum. 15 yıllık arkadaşım, teyzem den dolayı sevmiyorum." dedi.

(Fotoğraflar: Hürriyet)

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor! Anne ve eşin büyük acısı... ile ilgili etiketler cenaze cinayet Son dakika canlı yayın vatan şaşmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.