Yıldız Tilbe intihar mı etti?

Ünlü sanatçının dün akşam saatlerinde evinde hap içmek suretiyle yaşamına son vermek istediği iddia edildi. Tilbe iddiaları sosyal medya hesabından yalanladı.

Sözcü'nün haberine göre, İntihar olayı, bazı yakınlarının Tilbe’nin platonik aşkı fotoğrafçı Ali İşitmez’i arayıp suçlamasıyla ortaya çıktı.

İşitmez’in olaydan haberdar olmadığı ve intihar olayı üzerine büyük bir şok yaşayarak çevresindekilere, “Yıldız’ın böyle bir şey yapmasından korkuyordum. Kendi adıma da Vatan Şaşmaz gibi olmaktan korkuyorum” dediği öğrenildi.

yAldAz2

Fotoğrafçı Ali İşitmez’in Tilbe ile geçmişte yaşadığı ilişki yüzünden eşinden boşandığı biliniyor.

tilbe

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin 2003 yılında çıkardığı albümünde yer alan 'Ama Evlisin' şarkısını evli fotoğrafçı Ali Eşitmez için yazdığı iddia edilmişti. Tilbe ise iddiaları reddetmişti.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'DAN AÇIKLAMA

Magazin gündemine bomba gibi düşen iddianın ardından Armağan Çağlayan twitter adresinden açıklama yaptı. Çağlayan iddiayı yalanlayarak ''Yıldız Tilbe haberi külliyen yalan. Şimdi konuştum, dipçik gibi. Kim uydurduysa bir tarafından uydurmuş'' ifadelerini kullandı.

YILDIZ TİLBE İDDİALARA YANIT VERDİ

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe intihar iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Tilbe takipçileriyle ''Hakkımda yanlış haber yapan gazete ve gazetecileri kınıyorum ve mesleklerini şerefleriyle yapmalarını öneriyorum'' ifadelerini paylaştı.

Yıldız Tilbe intihar mı etti? ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe İntihar
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.