Ünlü Rus milyarder Bodrum'a demir attı! Yatının fiyatına inanamayacaksınız...

Rus milyarder Aleksander Machkevitch, 150 milyon dolar değerindeki "Lady Lara" adlı yatı ile Bodrum'a geldi... Eşi ve kızını da beraberinde getiren Machkevitch'in çelik zırh gövdeli, 3 havuzlu yatı dünyanın en iyi 10 süper yatı arasında gösteriliyor... Ultra lüks yatta bir de denizaltı bulunuyor... Bir dier Rus milyarder Oleg Deripaska ise "Queen K" adlı yatı ile şu sıralarda Fethiye'de...

Rus milyarder Aleksander Machkevitch, 150 milyon dolar değerindeki "Lady Lara" adlı yatı ile Bodrum'a geldi... Eşi ve kızını da beraberinde getiren Machkevitch'in çelik zırh gövdeli, 3 havuzlu yatı dünyanın en iyi 10 süper yatı arasında gösteriliyor... Ultra lüks yatta bir de denizaltı bulunuyor...

rus_isIadamA

ÇELİK ZIRH, 3 HAVUZ, 1 DENİZALTI

Rus milyarder Aleksander Machkevitch, eşi ve kızıyla birlikte, dünyanın en iyi 10 süper lüks yatı arasında gösterilen 'Lady Lara' isimli 150 milyon dolarlık yatıyla Bodrum'a demir attı.

rus_milyarder_yat

Rus milyarder Aleksander Machkevitch, eşi Anna ve kızı Anna Machkevitch ile birlikte çıktığı Ege turu kapsamında, Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan sonra bugün öğle saatlerinde Bodrum'a geldi.

rus_milyarder2

İngiliz bayraklı 'Lady Lara' isimli yatıyla Bodrum Kalesi açığına demirledi. 91 metre uzunluğunda, içinde 3 yüzme havuzu ve 1 mini denizaltısı bulunan 150 milyon dolar değerindeki çelik zırh gövdeli ultra lüks yat, ilgi odağı oldu.

LİMANA SIĞMADI AÇIKTA DEMİRLEDİ

rus_milyarder_yat2

Yat limana sığmayınca, Bodrum Kalesi ile iki mil açıktaki Kara Ada'nın arasına demirlemek zorunda kaldı.

Machkevitch, yatın üzerindeki kapalı bölümde uzun süre kitap okudu, güneşlendi.

26 personelin bulunduğu yata, Bodrum Limanı'ndan ve gıda çarşısından yaklaşık 35 bin Euro'luk alışveriş yapıldığı belirtildi.

rus_milyarder

OLEG DERİPASKA DA FETHİYE'DE

Dünyanın en zengilerinden biri olarak bilinen başka bir Rus iş adamı Oleg Deripaska'nın da "Queen K" isimli süper lüks yatı Muğla'nın Fethiye ilçesine geldiği bildirildi.

oleg

luks-yatiyla-bodruma-demir-atti--9179949

luks-yatiyla-bodruma-demir-atti--9179953

Ünlü Rus milyarder Bodrum'a demir attı! Yatının fiyatına inanamayacaksınız... ile ilgili etiketler Bodrum aleksander machkevitch lady lara anna machkevitch oleg deripaska
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.