Ünlü oyuncudan şok açıklama: "En büyük hayalim Apple’da çalışmaktı!"

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ dizisi geçen haziranda final yapan Kerem Bürsin, Los Angeles’ta pazarlama okurken hayalinin Apple’da çalışmak olduğunu söyledi.

Los Angeles’ta pazarlama eğitimi alıp, oyunculuğa yönelen Kerem Bürsin, GQ dergisine samimi açıklamalarda bulundu.

Üniversitedeki ilk yıllarında oyunculuğu sadece hobi olarak gördüğünü ifade eden Bürsin, “Pazarlama alanında daha çok insan psikolojisine yönelmiştim. Üniversitedeki ilk yıllarımda oyunculuk sadece hobimdi ve Los Angeles’ta pazarlama okuyan pek çok genç gibi benim de Apple’da çalışma hayalim vardı" dedi.

"Teklif de geldi ama oyunculuğa, doğaya daha çok merak sardım" diyen oyuncu, okuduğum bölümü devam ettirseydim günün sonunda öğretmen olurdum herhalde" diye konuştu.

etwetwtwer

30 yaşındaki oyuncu "Aktarmak, vermek benim içimde hep vardı. Her zaman evrenin bana verdiklerini geri vermekten yanayım” dedi.

2014’te Türkiye’ye geri döndüğünde en çok dikkatini çeken iki şeyin altını çizen Bürsin, “Birincisi, para yönetiyordu herkesi ve her şeyi... İkincisi, kadınlara karşı saygısızlık hakimdi tüm toplumda" dedi.

ertetwt

Bursin sözlerine şöyle devam etti: Bunların okulda aldığın eğitimle ilgili olduğunu da düşünmüyorum. Biz daha 13 - 14 yaşından itibaren parayla ve kadınlarla ilgili çok yanlış yönlendirilen bir kültürden geliyoruz maalesef” diye konuştu.

Ünlü oyuncudan şok açıklama: "En büyük hayalim Apple’da çalışmaktı!" ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Apple
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.