Oyuncu Selin Şekerci, Emine Erdoğan'dan özür diledi!

Oyuncu Selin Şekerci, 3 yıl önce Twitter'dan paylaştığı maksadını aşan sözleri nedeniyle Emine Erdoğan'dan özür diledi. Erdoğan, Şekerci'nin özrünü kabul etti.

Ünlü oyuncu Selin Şekerci 2014 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'la ilgili sosyal medyadan haddi aşan ifadeler kullanmıştı.

TWITTER PAYLAŞIMIYLA DUYURDU

Ünlü oyuncu Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Emine Erdoğan'dan özür dilediğini takipçileriyle paylaştı. Şekerci, Erdoğan'ın da özrünü kabul ettiğini söyledi.
İşte Selin Şeker'in Twitter paylaşımı:

Birkaç yıl önce yaptığım bir sosyal mecra paylaşımı ile ilgili Sayın Emine Erdoğan Hanım'a kendimi ifade etme şansı buldum, kendisinden özür diledim. Özrümü kabul ettiği ve beni anlayışla karşıladığı için yine bu mecradan kendisine teşekkürlerimi ve saygılarımı iletmek isterim.

selin1

Oyuncu Selin Şekerci, Emine Erdoğan'dan özür diledi! ile ilgili etiketler selinşekerci emineerdoğan özür
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.