Ünlü oyuncudan striptiz kulübünde direk dansı...

Ünlü oyuncu Jennifer Lawrence'ın direk dansı görüntüleri sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncu arkadaşları ile birlikte gittiği striptiz kulübünde kendinden geçip arkadaşlarına ve kulüpte bulunanlara direk dansı yaptı.

Jennifer Lawrence Striptiz kulübünde direk dansı yaptı sosyal medya sallandı. Oscar ve Altın Küre ödüllü aktris Jennifer Lawrence arkadaşları ile gittiği gece kulübünde direk dansı yaptı. Oyuncunun Striptiz kulübüne direk dansı yaparken çekilen görüntüleri internete sızdı.

Oyuncu Jennifer Lawrence'in direk dansı yaparken çekilen görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Oyuncunun haberi olmadan çekilen görüntüleri sosyal medyayı salladı.

'Red Sparrow' filmi için Avusturya’da bulunan Jennifer Lawrence, arkadaşları ile bir striptiz kulübünde eğlenmeye gitti.

Eğlenceye kendisini kaptıran 26 yaşındaki oyuncu, nisan ayında çekilen ve Radar Online’de yayınlanan görüntülerde, seksi direk dansı ile herkesin dikkatini çekti.

Jennifer_Lawrence


"PİŞMAN DEĞİLİM"

Bu görüntülerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan ABD'li aktirs, "Bu görüntüler için pişman değilim. Arkadaşımın doğum günü vardı ve eğlenmeye gittik. O gece çok eğlendim. Üzerimdeki de iç çamaşırı değildi. Bu görüntüler için özür dilemeyeceğim" ifadelerini kullandı.

--9148890_1

--9148892_1

Ünlü oyuncudan striptiz kulübünde direk dansı... ile ilgili etiketler jennifer lawrence striptiz direk dansı striptiz kulübü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.