Ünlü manken Irina Shayk'ın en net hamilelik fotoğrafları ortaya çıktı

Sevgilisi Bradley Cooper ile Kaliforniya'daki Venice Plajı'nda görüntülenen Irina Shayk'ın Paris'te düzenlenen Victoria's Secret defilesinden sonra hamile iddiaları gündeme gelmişti.

Geçtiğimiz Aralık ayında yapılan Victoria’s Secret’ın Paris’te düzenlenen moda şovuna karnı belirgin bir şekilde çıkan ünlü model Irina Shayk, "Hamile mi?" tartışmaları başlatmıştı.

slkjdglkhksdgflsdsfgdsgf

HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Sevgilisi Bradley Cooper ile Kaliforniya’daki Venice Plajı’nda görüntülenen Shayk’ın hamile görüntüsü tartışmaları sona erdirdi. Sürekli karnını gizleyen Shayk, bu sefer rahat davrandı.

lskhgkjlsdsfgdf

IRİNA SHAYK KİMDİR?

Irina Shayk ya da doğum ismi ile İrina Şeyhlislamova, 6 Ocak 1986 yılında Rusya'nın Yemanjelinsk kentinde Rus bir anne ile Tatar bir babadan dünyaya gelmiştir. Baba tarafından Tatar asıllı Rus model. 2007 yılından günümüze kadar yaptığı çeşitli modellik çalışmalarıyla tanınır.

Düzgün fiziği çok sayıda ajansın dikkatini çekmiş, özellikle bikinili pozları ile birçok dünyaca ünlü derginin uluslararası edisyonlarının kapak kızı olmuştur. 2010 yılında ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile birliktelik yaşamış bu ilişkisini 2015 yılı Ocak ayında sonlandırmıştır. Şimdilerde ise ünlü Amerikalı oyuncu Bradley Cooper ile beraberdir.

sdhfgkjlssdfgklssdfg

Ünlü manken Irina Shayk'ın en net hamilelik fotoğrafları ortaya çıktı ile ilgili etiketler Irina Shayk Hamile bradley cooper gotüntüleri ortaya çıktı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.