Ünlü Koreli grup BTS'ye özel emoji!

Ünlü K-pop gruplarından BTS, Twitter’da 10 milyon takipçiye ulaştı, Twitter 10 milyon takipçi şerefine özel emoji kullanıma sundu. Emojiye #LoveBTS10M hashtagiyle ulaşılabilecek.

Türkiye’de de sadık bir hayran tabanına sahip K-pop, Twitter’da çokça kullanılan konular arasında yer alıyor. K-pop hayranları, gruplarla ilgili en son haberleri öğrenmek ve sohbetlere katılmak için Twitter’a başvuruyor. K-pop grubu Bangtan Boys (BTS, @bts_twt) 10 milyon takipçiye ulaştı. Böylelikle grup Kore’nin Twitter’da en çok takip edilen hesabı oldu.

Screen_Shot_2017-11-13_at_10.49.46_AM

BTS 10 milyon takipçiye 17 Aralık 2012’de ilk Tweet’i attıklarından 1,793 Tweet sonra ulaştı. İlk Tweet, resmi Twitter hesaplarını duyuran Tweet olma özelliğini taşıyordu.

Screen_Shot_2017-11-13_at_10.47.06_AM

BTS’nin Twitter’daki macerasından ilginç bazı noktalar:

Twitter’a ilk girişlerinden bu yana BTS ile ilgili 1 milyar mention atıldı.
İlk 10 Tweetleri ortalama 320 bin retweet ve 650.000’den fazla beğeniye sahip.

Hakkında en çok tweet atılan BTS şarkıları ise şöyle:

DNA
Spring Day
Not Today
I Need U
Fire

BTS’nin başka bir Twitter hesabı da var. @BTS_bighit adındaki bu hesap grup ve grubun menajer şirketi ile ilgili resmi haberleri paylaşıyor ve bu hesabın takipçi sayısı da 6.9 milyon.

Ünlü Koreli grup BTS'ye özel emoji! ile ilgili etiketler BTS K-pop Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.