Ünlü doktorun zor ameliyatı!

Çağımızın en büyük sorunlarından biri olan obezite, artık mide küçültme ameliyatlarıyla kabus olmaktan çıkıyor.Türkiye’de çok başarılı ameliyatlara imza atan ve ününün yurtdışına yayılmasıyla yabancı hastaların ilk tercih ettikleri cerrahlardan  olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük,geçtiğimiz günlerde hayatının en özel ve önemli ameliyatını gerçekleştirdi.

Op. Dr. Erdal Cücük’ün 13 yıllık eşi ve 1 çocuğunun annesi olan Sibel Cücük uzun süredir devam eden reflü şikayetinin kilo aldıkça daha da atması ve kilosunun 97 lere ulaşması sonrası uyguladığı spor ve diyetle zayıflayamaması üzerine, tüp mide (mide küçültme) ameliyatı olmaya karar verdi.

SANA GÜVENİYORUM DEDİ

Sibel Cücük, ameliyatını yapmasını istediği eşinin “Ameliyat sırasında heyecanlanabilirim, istersen ameliyatı başka bir cerrah arkadaşım yapsın” şeklindeki önerisini, “Ben sana güveniyorum” diyerek geri çevirdi.

Op. Dr. Erdal Cücük görev yaptığı Medical Park Tarsus Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonla meslek hayatının en önemli ve özel ameliyatını gerçekleştirerek eşi Sibel Cücük’ün midesinin yüzde 85’ini laparoskopik yöntemle aldı. Aynı operasyonda, Sibel Cücük’ün reflü ameliyatı da yapıldı. Op. Dr. Erdal Cücük “İnsanın kendi yakınını, hele eşini ameliyat etmesi stres vericidir. Ama eşimin bana güvenmesiyle rahatladım” dedi.

Ünlü doktorun zor ameliyatı! ile ilgili etiketler Ameliyat op. dr. erdal cücük mide mide küçültme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.