Ünlü dansöz 'ulusal güvenliği tehdit' gerekçesiyle sınır dışı edildi!

Mısır'da Gawhara sahne ismini kullanarak dansözlük yapan Rus dansçı Ekaterina Andreeva, aşırı provokatif giyindiği gerekçesiyle sınır dışı edilecek.

Mısır'ın tek yabancı dansözü ülkeyi karıştırdı. Sosyal medya üzerinde paylaşılan dans videolarında Rus dansözün çok açık ve provokatif giyindiğini söyleyen yetkililer, "Ulusal güvenliğe tehdit" olduğu gerekçesiyle sınır dışı edilecek.

YETKİLİLER HAREKETE GEÇTİ

Muz yerken fazla ateşli olduğu gerekçesiyle ceza alan aktristin hikayesinden sonra bugün Mısır'da yine bir "provokatif" krizi yaşandı. Mısırlı yetkililer, Gawhara sahne ismiyle ülkede dansöz olarak çalışan Ekaterina Andreeva'yı sınır dışı etme kararı aldı.

rus-dansoz-misir-da-ulusal-guvenlige-tehdit-10546044_5461_m

"GENÇLERİ CİNSEL OLARAK UYARABİLİR"

Arapça'da "mücevher" anlamına gelen Gawhara'nın 6 Şubat'ta bir gece kulübünde çekilen videolarının viral olmasının ardından gözaltına alındığı belirtildi.

Yetkililer, Andreeva'nın kıyafetinin uygun olmadığını ve fazla provokatif olduğunu duyururken, "31 yaşındaki dansçının standartların dışında kalan dansöz kostümü gençleri cinsel olarak uyarabilir" ifadesini kullandı. Yetkililer ayrıca genç dansçının Mısır'da yaşamak ve çalışmak için gerekli izinlerinin olmadığını aktardı.

rus-dansoz-misir-da-ulusal-guvenlige-tehdit-10546044_6236_m

KENDİNİ SAVUNDU

Bu gelişmenin ardından Andreeva, "Giydiğim kostüm birçok Mısırlı dansçının giydiğinden hiç de farklı değil" yorumunu yaptı.

İddialar üzerine bir açıklama yapan Andreeva'nın avukatı Muhammed Salih, müvekkilinin giydiği kıyafetin Turizm Bakanlığı tarafından koyulan kurallara uygun olduğunu ve Andreeva'nın Mısır'da çalışma izni taşıyan tek yabancı dansöz olduğunu söyledi.

Ünlü dansöz 'ulusal güvenliği tehdit' gerekçesiyle sınır dışı edildi! ile ilgili etiketler Dansöz Mısır sınırdışı sınır dışı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.