Ünlü astroloğun bomba öngörüsü: Trump suikaste uğrayabilir!

Daha önce yapmış olduğu tahminlerinde Ahmet Kural-Sıla ayrılığını ve Seren Serengil'in hapse gireceğini söyleyen ünlü astrolog Göker, "Trump, bu yıl kendine dikkat etmeli. Çünkü sağlam bir suikaste uğrayabilir" ifadeleriyle dikkat çekti.

Yakın zamanda Ahmet Kural-Sıla ayrılığı ve Seren Serengil'in hapse gireceği yönündeki tahminleri ile adından söz ettiren Astrolog Göker, Haberler.com okuyucuları için 2018 yılı beklentilerini sıraladı.

"TÜRKİYE, TERÖRÜ TAMAMEN BİTİRECEK"

Yıldızlardan elde ettiği bilgileri yorumlayarak ülke ve dünya ahvali hakkında tahminlerde bulunan Astrolog Göker, 2018 yılı için çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin bu yıl en'lerini yaşayacağını belirten Astrolog Göker, "Türkiye akrep burcu bir ülke. Terörü tamamen bitireceğimizi düşünüyorum. Yeni olşan terör örgütlerinin de kökü kazınacak. Birtakım doğal afetler yaşanacağını öngörüyorum. Fakat bu doğal afetler önceki yıllara nazaran daha hafif geçecek" dedi.

"AVRUPA'DA SAĞLAM TERÖR OLAYLARI OLACAK"

2018 yılının Avrupa açısından zor bir yıl olacağını vurgulayan Astrolog Göker, "Terör örgütleri bu yıl içerisinde Avrupa'ya kayacak. Ve Avrupa'da sağlam terör olayları olacak. Dünya bu saldırıları günlerce konuşacak. Bu konuyla alakalı da Türkiye'nin desteğini isteyecekler" şeklinde konuştu.

"TRUMP, SUİKASTE UĞRAYABİLİR"

Çin'in bu yıl içerisinde daha da güçleneceğini ve Amerika'ya olası bir saldırı düzenleyebileceğine dikkat çeken Astrolog Göker, "Avrupa ya da Amerika'da bir salgın hastalık öngörüyorum. Trump, bu yıl kendine dikkat etmeli. Çünkü sağlam bir suikaste uğrayabilir" ifadelerini kullandı.

Ünlü astroloğun bomba öngörüsü: Trump suikaste uğrayabilir! ile ilgili etiketler astrolog göker 2018 tahmin
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.