Yıldızlar Şahidim oyuncuları kimdir? Yıldızlar Şahidim konusu

Yıldızlar Şahidim 27 Ocak Cuma Star'da başladı. İlk bölümü ile izleyicilerden tam not alan Yıldızlar Şahidim oyuncuları kimler? Yıldızlar Şahidim konusu ne? Yıldızlar Şahidim 1. bölümde neler oldu? Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanında neler var? İşte Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak ettiğiniz herşey haber detayda...

Yıldızlar Şahidim Star Tv'de geçen hafta ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Yıldızlar Şahidim 27 Ocak Cuma günü yayınlanan ilk bölümü ile izleyicilerden tam not aldı. Star Tv'nin iddialı dizisi Yıldızlar Şahidim oyuncuları kimler? Kim hangi rolde? Yıldızlar Şahidim konusu ne? Yıldızlar Şahidim 1. bölümde neler oldu? Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanında neler var? İşte Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak ettiğiniz herşey...

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel sevgili mi iddiası doğrulandı

yldzlar_ahidim_2._blm
Yıldızlar Şahidim dizisinde Berk Cankat ve Özge Gürel başrolleri paylaşıyor. Yapımcılığını Ali Gündoğdu ve Asena Bülbüloğlu üstlendiği, yıldızların hayatlarını, aşklarını ve yaşadıkları zorluklarını anlatan, farklı bir hikaye ile ekranlara gelen dizinin senaryosunu Pınar Bulut kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Yıldız Hülya Bilban bulunuyor.

Yıldızlar Şahidim dizisi yayından kaldırılıyor!

Yıldızlar Şahidim 2. bölüm 2. fragmanı Star TV'de yayınlandı

Yıldızlar Şahidim 2. Bölüm Fragman

Yıldızlar Şahidim 2. yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Star TV'de yayınlanan Yıldızlar Şahidim ilk bölüm nefes kesti. Yıldızlar Şahidim dizisinde İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde yaşayan, umutsuzca şarkıcı olma hayalleri kuran Haziran, pop yıldızı Aras’ın ülkedeki en büyük hayranıdır. İkilinin yollarının kesişmesi imkansızdır; fakat bir mucize gerçekleşir. 2. bölümü merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme linki haber detayda.

Yıldızlar Şahidim 1. Bölüm - Aşkın İlk Kıvılcımları

Yıldızlar Şahidim son bölümde neler oldu?

İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde yaşayan, umutsuzca şarkıcı olma hayalleri kuran Haziran, pop yıldızı Aras’ın ülkedeki en büyük hayranıdır. İkilinin yollarının kesişmesi imkansızdır; fakat bir mucize gerçekleşir. Aras’la Haziran, Aras’ın konserinde karşılaşır. Bu karşılaşma, engellerle dolu bir yolun da fitilini ateşler. En büyük engel, Aras’ın babası ve yapımcısı olan “Kral” lakaplı Fikret’tir. Aras’ın yıllar önce ortadan kaybolan annesi, eski şarkıcı Zeyno’nun İstanbul’a dönmesiyle beraber, Aras ve Haziran’ın yolu yeniden kesişir.

Yıldızlar Şahidim 1. Bölüm - Gökte Ararken...

200120171651155668041_3.jpg

Yıldızlar Şahidim konusu

Yıldızlar Şahidim dizisinde Berk Cankat “Aras” adlı bir pop starı canlandıracak. Kiraz Mevsimi dizisinen sonra ekranlara dönmeye hazırlana Özge Gürel ise hayallerinin peşinde koşan “Haziran” adlı genç bir kızı oynayacak.

Hem genç, hem de deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor.

Aras, (Berk Cankat ) tüm ülkenin sevgisini ve hayranlığını kazanmış bir pop yıldızıdır. Haziran’sa (Özge Gürel) ona umutsuzca aşık, şarkıcı olma hayalleri kuran sıradan bir mahalle kızı.

Bir araya gelmeleri sadece hayalidir; aralarında şan, şöhret, sınıf farkı gibi sayısız engel vardır. Ancak bir konserde, onca insan arasından Aras ve Haziran birbirlerini bulurlar. İşte o zaman anlarlar ki, aralarındaki asıl engel başkadır. Aras’ın babası Fikret (Mesut Akusta) ve yıllar önce ortadan kaybolan annesi Zeynep. (Canan Ergüder) karşılarına çıkacaktır.

Eski bir şarkıcı olan Zeynep, Haziran ‘ın elinden tutarak ondan bir yıldız yaratmaya ve müzik prodüktörü olan Fikret’in karşısına rakip olarak çıkmaya and içer. Bir yandan da onu reddeden oğlu Aras’ın sevgisini kazanmaya çalışacaktır.

Fikret ve Zeyno, bitmeyen bir aşkın hesaplaşmasını yaşarken, Aras ve Haziran da düşman taraflara rağmen yeşeren, masum ve büyülü bir aşka kapılırlar. Bir araya gelmeleri ne kadar zor olsa da, iki genç aşık birbirlerinden vazgeçmeyecektir.

200120171650165661477_3.jpg

Özge Gürel kimdir?

Özge Gürel (d. 5 Şubat 1987, İstanbul), Türk oyuncu.
Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul 'da doğdu. ilivrili bir ailenin kızıdır.Liseyi bitirene kadar Silivri 'de yaşadı. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bıraktı. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri aldı. Kızım Nerede dizisinde Zeynep karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Daha sonra Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. 014 yılında Medcezir dizisinde Ada karakterini canlandırdı. Yine 2014 yılında Kiraz Mevsimi dizisinde başrol oyuncusu oldu ve Öykü karakterini canlandırmaya başladı. Kiraz Mevsimi dizisi 2015 yılında final yapmıştır.

200120171650475667067_3.jpg

Berk Cankat kimdir?

Berk Cankat (d. 9 Mayıs 1984, Ankara),Türk Oyuncu ve Grafiker
Aslen Çerkes kökenli olan Berk Cankat, 9 Mayıs 1984 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Mimar olan ve müteahhitlik yapan babasının mesleği sebebiyle Ankara, Eskişehir ve Hatay gibi şehirlerde çocukluğu geçti. Bu sebeple İlkokul'u Hatay'da, Ortaokul ve Lise'yi ise Ankara'da okudu. Ortaokul ve Lise döneminde okul tiyatrosunda yer aldı. Amatör olarak ilk tiyatro deneyimini de, 1999 senesinde Haldun Taner'in yazdığı "Ay Işığında Samata" oyununda aldığı rol ile kazandı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Ankara Bilkent Üniversitesi - Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi - Grafik Tasarım Bölümü'nden mezun oldu(2002-2007). Üniversite yıllarında hiç oyunculukla ilgilenmedi. Üniversiteden mezun olduktan sonra çok yakın arkadaşı ile birlikte grafiker mesleğini yapmak için İstanbul’a geldi.
İstanbul'a geldikten sonra oyuncu olmaya karar verdi. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi aldı ve artık profesyonel olarak tiyatro hayatına başladı. 2011 yılında Anton Chekhov'un yazdığı "Martı" ve Dejan Dukovski'nin yazdığı "Barut Fıçısı" oyunlarında, 2012 yılında ise Muzaffer İzgü'nün yazmış olduğu "Merhaba Efendim" adlı tiyatro oyununda rol aldı. Ayrıca tiyatro hayatında "Kızıl Ötesi Aydınlık" adlı oyunda Civan Canova’nın, "Otobüs" adlı oyunda ise Vahide Perçin'in asistanlığını üstlenmiştir.
İlk, Televizyon işi tecrübesini ise FOX TV ekranlarında yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile kazandı. Bu dizide fantastik güçlere sahip olan ve bakışlarıyla zihinleri kontrol eden "Savaş" karakterini canlandırdı. Bu dizi ile birlikte adını duyurduktan sonra Medcezir dizisi'ne konuk oyuncu olarak katıldı ve dizide "Cem" karakterine hayat verdi. Ekranlara iyice ısınan oyuncu 2014 yaz sezonunda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Güzel Köylü dizisinde "Cemal" karakterini canlandırdı. Dizide Berk Cankat, Gizem Karaca ve Mehmet Ali Nuroğlu ile birlikte başrolleri paylaștı. Ancak bu dizi, 17 Haziran 2015 tarihinde sona erdi. Şimdilerde ise, Kasım 2015 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan Tims Productions'un yeni iși olan "Muhteşem Yüzyıl-Kösem" dizisinde Yeniçeri acemisi olan "İskender(Alex)" karakterini canlandırmaktadır. Berk Cankat Ocak 2016 tarihinde ELLE dergisi tarafından düzenlenen ELLE Style Awards - "Yılın Erkek Oyuncusu" ödülüne layık görülmüştür.

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.