Poyraz Karayel 76. bölüm|Poyraz Karayel yeni bölüm özeti

Poyraz Karayel 76. bölüm bu akşam ekranlara gelecek. Poyraz Karayel 76. bölüm heyecanlı sahnelerle yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek. İşte Poyraz Karayel yeni bölüm özeti...

Poyraz Karayel 76. yeni bölüm Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Yaşadıkları onca probleme rağmen komedi unsurlarından da sıyrılamayan Poyraz Karayel 76. bölümde aksiyon dolu sahneler ve komedi sahneleri birlikte yer alıyor. Poyraz Karayel 76. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte bu akşam ekrana gelecek Poyraz Karayel 76. bölüm özeti...

POYRAZ KARAYEL 76. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Poyraz Karayel yeni bölümde yine heyecan dorukta. Poyraz Karayel'in merakla beklenen 76. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel yeni bölümünde bu hafta Ayşegül ve Poyraz aşkı bir kez daha sınanıyor!

POYRAZ KARAYEL 76. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel yeni bölümde Eda, kızına kavuşmak için Nevra ile işbirliği yapıyor! Eda’nın Poyraz’ı baştan çıkarma görevinden habersiz olan Ayşegül ve Poyraz evlerinin kapılarını Eda’ya açarlar. Eda kızına ulaşmak için Poyraz’ı tavlamanın yollarını aramaya başlar. Nevra'nın verdiği görevi yerine getirmek isteyen Mümtaz'ın, Poyraz'ın yardımına ihtiyacı vardır. Ancak kalkıştıkları işin sonu hiç de bekledikleri gibi olmayacaktır.

180120171925191878996_3.jpg
Nevra ve Çınar'ın kurban seçtiği Meltem, Zülfikar'ın endişelerini haklı çıkararak iyice kötüleşir ve herkesi şok edecek bir işe kalkışır.

Seri katil ise nihayet Orhan Solmaz’ı bulmuştur. Böylece Taşkafa için tehlikeli bir geri sayım başlar. Eda Poyraz ve Ayşegül’ün arasına girmenin ne kadar zor olduğunu keşfetse de Nevra’nın tehditleri yüzünden durma şansı yoktur. Son hamlesi Ayşegül ve Poyraz aşkını büyük bir sınavla yüz yüze bırakacaktır.

Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, Ali İl, İdil Fırat, Şebnem Hassanisoughi, Hare Sürel, Ataberk Mutlu, Kanbolat Görkem Arslan, Celil Nalçakan, Emel Çölgeçen ve Macit Koper’in paylaştığı Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL NEDEN YAYINLANMAMIŞTI

Poyraz Karayel yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? sorusu yanıt buldu. Kanal D'nin fenomen dizisi Poyraz Karayel'in yeni bölümü bu akşam yayın akışından çıkarıldı. Poyaraz Karayel tekrar bölümüyle ekrana gelecek. Fenomen dizinin yeni bölümünün 11 Ocak Çarşamba günü yayınlanacağı öğrenildi.

Dizi yapımcılarının aldığı kararla Poyraz Karayel yeni bölüm yayınlamayacak. Tekrar bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak olan dizinin son bölümünde Çınar, Ayşegül'e silah doğrultmuş ve Poyraz'ın onu ne kadar sevdiğini test etmek istediğini belirtmişti. Gelecek bölümde ise bu kez Nevra ve Eda işrbirliği yaparak, Poyraz'ın başının belaya girmesi için uğraşacak.
040120172000555540899_3.jpg

Çarşamba akşamaları ekrana gelen Poyraz Karayel 75. bölümü 11 Ocak Çarşamba akşamı kaldığı yerden devam edecek. Dizinin yeni bölüm fragmanları da izleyici ile buluştu.

POYRAZ KARAYEL 75. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE

Poyraz Karayel 75. bölümde Poyraz ve Ayşegül'ün ihanetini öğrenen Çınar, annesiyle iş birliği yaparak intikam peşine düşüyor. Ayşegül'ün peşini bırakmamaya kararlı oaln Çınar ve Nevra'nın planları herkesin hayatını bir kez daha alt üst edecek.

Nevra, Eda'yı köşeye sıkıştırıyor. Yıllardır öldü bildiği kızının yaşadığını öğrenen Eda, Nevra'nın dediklerini yapacak mı?
Poyraz ve Meltem'in hayatı ise tehlikede...

İsa'nın Taşkafa'yı beklenmedik bir şekilde bıçaklaması olayların seyrini değiştiriyor. İsa cezaevine girecek mi?

Poyraz Karayel 75. Bölüm Fragmanı izle

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Aradıkları ismin Nevra olduğunu öğrenen Poyraz ajanlık görevine daha fazla devam etmeme kararına varır. Ayşegül, Poyraz ve Sinan yeni bir hayata adım atmak isterken Çınar beklemedikleri bir şekilde Ayşegül’e silah doğrultur. İsa’nın Taşkafa ile ilgili öğrendiği gerçek herkesin hayatını etkileyecek sonuçlar doğurur. Poyraz tüm uğraşlarına rağmen İsa’nın öfkesini dindiremeyince İsa yapmaması gereken bir hata yapar.
040120172001575545445_3.jpg
Kerem’in kaçmasına yardım eden Eda ise Poyraz ile yüzleşme yaşar. Öte yandan Çınar’ın kendisine öfkelenmesini hazmedemeyen Nevra, sinirini başkasından çıkarması gerektiğini ifade eder. İhanete uğradığını anlayan Çınar hem Poyraz’ı hem de Ayşegül’ü öldürmeye karar verir. Başlarına geleceklerden habersiz olan ikili ise Çınar’ın bu tavrı karşısında şok olur.

Poyraz Karayel 75. yeni bölümü ile 11 Ocak Çarşamba Kanal D'de...

Poyraz Karayel 76. bölüm|Poyraz Karayel yeni bölüm özeti ile ilgili etiketler Kanal D Poyaraz Karayel yeni bölüm Poyraz Karayel 75. bölüm Poyaraz Karayel Poyaraz Karayel son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.