Mahsun Kırmızıgül yeni rolü ile çok konuşulacak

Mahsun Kırmızıgül, yeni filminde, Osmanlı İmparatorluğu döneminde ‘insani eşek’ olarak adlandırılan hamalların savaşa girişini anlatıyor

Üç yıllık suskunluğunu ‘Vezir Parmağı’yla bozan Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazıp, yönetmenliğini üstlendiği, aynı zamanda rol aldığı filmin çekimleri tamamlandı. 27 Ocak’ta vizyona girecek olan proje, İstanbul, Kapadokya, İzmit, Kayseri ve Aksaray’da çekildi. 64 kişilik ana oyuncunun yer aldığı filmde, Gülben Ergen, Ece Uslu, Ali Sürmeli, Talat Bulut, Yasemin Yalçın, Meral Çetinkaya ve Defne Yanlız gibi isimler rol alıyor.
Osmanlı İmparatorluğu döneminde geçen ‘Vezir Parmağı’nda, beş bölgeden seçilen, farklı kültür ve coğrafyaya ait ‘insani eşek’ olarak adlandırılan yük taşıyıcısı hamalların savaşa giriş öyküsü anlatılıyor. Komedi dozu yüksek film için sakallarını uzatan sanatçının, toplumsal olaylara duyarlılığı da dramatik bir bakış açısıyla beyazperdeye aktarılıyor. Kırmızıgül, Emrah Yücel’in tasarladığı afiş fotoğrafları için ‘Uğurum’ dediği Tuz Gölü’nü tercih etti.

Mahsun Kırmızıgül yeni rolü ile çok konuşulacak ile ilgili etiketler Tuz Gölü Gülben Ergen Mahsun Kırmızıgül Çetinkaya Meral Çetinkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.