Kara Sevda final yapacak iddialarına yanıt... Kara Sevda 54. yeni bölüm fragmanı ve özeti

Kara Sevda final yapacak? iddialarına yanıt dizinin yapım şirketinden geldi. Star Tv ekranlarında yayınlanan Kara Sevda dizisinin final yapacağı iddiası ortaya atıldı. Bu iddianın yalanlanmasının ardından Kara Sevda izleyicileri de rahat bir nefes aldı. Kara Sevda 54. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Kara Sevda 54. yeni bölümde Kemal’in, Nihan’ı ikna etmek için seçtiği yol büyük bir kabusla biter. İşte, Kara Sevda 54. yeni bölümünde yaşanacakların detayları!

Kara Sevda dizisinin son dönemlerde düşük reytinglerden dolayı erken final yapacağı ile ilgili iddialar kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Kara Sevda yeni bölüm fragmanı yayınlandı ancak dizi hakkındaki son söylentiler kafalarda soru işareti bırakmıştı. Kara Sevda final yapacak iddiası açıklığa kavuştu ve Kara Sevda izleyicileri rahat bir nefes aldı. Kara Sevda final yapıyor iddialarına yanıt ise dizinin yapım şirketi olan Ay Yapım'dan geldi. Ay Yapım, Kara Sevda final yapıyor söylentilerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

588f1b9c18c7732a64940a65

Yapım şirkerinin yalanlamasıyla birlikte rahat bir nefes alan izleyiciler, Kara Sevda 54. yeni bölüm fragmanına yoğunlaştı. Kara Sevda 54. yeni bölüm fragmanlarıyla izleyicileriyle buluştu. Kara Sevda'nın son bölümünde Kemal’in, Nihan’ı ikna etmek için seçtiği yol büyük bir kabusla biter. Nihan kaza sırasında ağır yaralanır. Sevdiği kadın kollarında ölümle pençeleşirken çaresizlik içindeki Kemal’in yardımına Leyla ve Ayhan yetişir.

Kara Sevda 54. bölüm fragmanı izle

Öte yandan Hakan’ın Ozan cinayetinde bulduğu yeni deliller Zeynep’i ateş hattına sokar. O gün hastanede olduğunun ortaya çıkacağı gerçeğiyle Zeynep, deşifre olmamak için son kozunu oynar.

Kemal, Emir’i can evinden vuracak hamlesinde son viraja geldiğinde, Kozcuoğlu’nda taşları yerinden oynatmak için Emir’i kendi silahı ile vurur.

Kemal, Emir’in Deniz’i uzaklara götürme planını öğrendiğinde, Deniz’i sonsuza dek kaybetme korkusunu tüm benliğinde hisseder ve hayatının en kritik kararını verir. Bu karar, artık Nihan’la Kemal’in hayatlarında hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağı kadar büyüktür. Üstelik yolun sonunda, umutlu, yeni bir başlangıç gizlidir.

Kara Sevda 54. yeni bölüm1 şubat Çarşamba günü saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelecek.

Kara Sevda final yapacak iddialarına yanıt... Kara Sevda 54. yeni bölüm fragmanı ve özeti - Resim : 2

KARA SEVDA 53. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kara Sevda 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Kara Sevda dizisinde Kemal'i takip eden Nihan ekrana gelen son bölümde arabasının kontrolünü kaybetmiş ve kaza yapmıştı. Kemal kazanın ardından sevdiği kadını o halde görmenn verdiği ve yaptığı hareketin pişmanlığı ile büyük üzüntüye girer. Nihan'ı kaybederse Kemal'inde yaşamak için bir sebebi kalamayacaktır. Apar topar hastaneye kaldırılan Nihan'ın durumu kritiktir. Kara Sevda 53. bölüm fragmanında hemen hasteneye kaldırılan Nihan ameliyat'a alınır.

Kötü haberi alan Emir ve Nihan'ın ailesi soluğu hastanede alır. Çok kan kaybeden Nihan'a acil kan ihtiyacı vardır. Emir ve Kemal sevdikleri kadın'ın ölüm döşeğinde yaşam mücadelesi vermesiyle bir anda güçlü birer aslana dönüşürler. Kemal ve Emir suçu birbirlerinde ararlarken Nihan'ın ameliyat esnasında kalbi durur.

Kara Sevda 53. yeni bölümde Nihan’ı kurtarmak için Emir ve Kemal ayrı ayrı seferber olur. Yaşadığı büyük vicdan azabına rağmen, Kemal Nihan’ı kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapar.

Sevdiği kadın kollarında ölümle pençeleşirken çaresizlik içindeki Kemal’in yardımına Leyla ve Ayhan yetişir.

Kara Sevda 52. bölüm fragmanı izle

Kara Sevda 51 bölüm full izlemek için tıklayın

Kara Sevda 52. bölüm 18 Ocak Çarşamba günü Star TV'de olacak

Kara Sevda 51. bölüm fragmanı

Kara Sevda 51. Bölüm 2. Fragman izle

Kara Sevda final yapacak iddialarına yanıt... Kara Sevda 54. yeni bölüm fragmanı ve özeti ile ilgili etiketler Kara Sevda kara sevda son bölüm kara sevda yeni bölüm kara sevda final yapacak kara sevda 54. yeni bölüm fragmanı kara sevda 54. yeni bölüm kara sevda final
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.