Darbe bildirisi okutulan o spiker şimdi...

TRT’de silah zoru ile sözde 'Darbe Bildirisi” okumak zorunda kalan spiker Tijen Karaş, kişisel gelişimcilerin gözdesi oldu.

Karaş, Sabancı Üniversitesi tarafından düzenlenen “Kişisel Gelişim Zirvesi”ne katılarak, hem mesleki tecrübelerini, hem de darbe gecesi yaşadığı zor anları anlatacak.
Karaş zirvede, “topluluk önünde konuşma ve hitabet sanatı”, “iletişim becerileri, diksiyon” konularında dinleyicileri aydınlatacak.
Tijen Karaş'ın katılacağı Kişisel Gelişim Zirvesi için hazırlanan afişte, Karaş'ın darbe gecesi bildiriyi okurken çekilen fotoğrafı yer aldı.
23 Ekim'de yapılacak zirve'de, TRT Spor sunucusu Erdoğan Arıkan da kişisel gelişim konusunda görüşlerini aktaracak.
15 Temmuz 2016 darbe girişiminin en dikkat çeken isimlerinden biri kuşkusuz TRT'de darbe bildirisi okuyan spiker Tijen Karaş'tı.
Tijen Karaş, darbe girişimi bildirisini canlı yayında okuyarak bir anda milyonlarca insanın dikkatini çekti.
Gerginliği belli olmasına rağmen profesyonel bir şekilde işini yapan haber spikeri, daha sonradan bu yayını silah zoruyla yaptıklarını açıkladı.
Yoğun gündemin içinde bir anda herkesin kim olduğunu merak ettiği ve arama motorlarına adını yazdığı Tijen Karaş, oldukça tecrübeli bir isim.
1975 Ankara doğumlu Tijen Karaş, Ankara Yenimahalleli.
Üç çocuklu bir ailenin ortanca kızı olan spiker, Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun.
Uzun yıllardır TRT'de çalışan Tijen Karaş; 2000 yılında TRT'de Yaşam ve Gençlik adlı programı sundu.

Darbe bildirisi okutulan o spiker şimdi... ile ilgili etiketler TRT Tijen Karaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.