Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

ATV'nin kış sezonunda yayınınlamaya başladığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin merakla beklenen 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Türk izleyicisinin merakla beklediği dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Geçen hafta ilk bölümü yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin 2. bölüm fragmanı yayında! Atv'nin yeni dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek ilk bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemişti. İkinci bölümde neler olacağını merak eden izleyiceler ip uçlarını 2. bölüm fragmanında bulabilecek.

Bu Şehir Arkandan Gelecek konusu ne? Bu Şehir Arkandan Gelecek oyuncuları kimler?

Bu Şehir Arkandan Gelecek 2. bölümde neler oluyor?

Rauf'un oynadığı oyun yüzünden gemisine binemeyen Ali, yeniden belgelerini çıkarana kadar İstanbul'da mahsur kaldığını düşünür ve Şahin'e sığınır. Şahin, Ali'nin oğlu olduğunu öğrendiği andan itibaren hayata bağlanmıştır. Ama bu sır, zamanını beklemek zorundadır.

Ali, Derin'in yalan söylediğini anlar

Ali, İstanbul'da kaldığını Derin'e haber vermek için evine gider ve Derin'in orada oturmadığını öğrenir. Derin'in yalan söylediğini anlar, O'na ulaşabileceği hiç bir yol yoktur. Derin'i kaybetmiştir.

Düğün iptal oluyor

Mirkelamoğluların evinde ise büyük bir gerginlik yaşanmaktadır. Skandal gazetelere düşmüş, düğün iptal olmuştur. Yiğit perişandır, Derin'i kaybetmekten çok, Tekin Mirkelamoğlu üzerinden kurduğu düzenin bozulmasından korkmaktadır.

Derin tuzağı öğreniyor

Derin, Ali'nin çok uzaklarda olduğunu düşünerek, ailesine Ali'yi bir daha görmeyeceğine dair söz verir. Ancak tesadüfen Ali'nin gitmediğini öğrenince işler karışır. Babasının kendisine kurmaya hazırladığı tuzağı da öğrenen Derin, Ali'yi bulmaya ve kendini yeniden anlatmaya kararlıdır.

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı! ile ilgili etiketler ATV bu şehir arkandan gelecek dizisi 2. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.