Bodrum Masalı 25. bölümde Aslı Faryalı yüzleşmesi! İşte Bodrum Masalı 25. bölüm fragmanı

Bodrum Masalı 25. bölüm bu akşam izleyiciyle buluşuyor. Bodrum Masalı 25. bölüm fragmanı da yayınlandı. Kanal D'nin sevilen dizisinin 25. bölümü büyük bir heyecana sahne olacak. Bodrum Masalı 25. bölümde; Annesinin peşinden Kos'a giden Aslı, yeni bilgiler öğreniyor; Faryalı ile yüzleşiyor! İşte Bodrum Masalı 25. bölüm fragmanı ve özeti...

Bodrum Masalı yayınlanan 25. bölüm fragmanında izleyenler adeta nefeslerini tuttu dizinin yayın saatini bekliyor. Bodrum Masalı 25. bölümde tüm gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yayınlanan Bodrum Masalı 25. bölüm fragmanına göre Bora, Yıldız’a onun ve çocukların hayatlarını çok daha iyi şartlarda yaşamaları için bir fırsat sunar, ancak ne Yıldız ne de çocuklar Bora’ya minnet etmek niyetinde değildir. Annesinin peşinden Kos'a giden Aslı, yeni bilgiler öğreniyor ve Faryalı ile yüzleşiyor. İşte Bodrum Masalı 25. bölüm fragmanı ve özeti...

Bodrum Masalı 25. Bölüm 1. fragman

BU AKŞAMKİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Bodrum Masalı 25. bölümde; Evren, Bora’nın geçmişte onu batıran kişi olduğunu hazmetmeye çalışmaktadır. Öfkeli ve ne yapacağını bilemez haldedir. Ekrana gelene Bodrum Masalı 25. bölüm fragmanına göre diğer tarafta yalnız başına kalmış olan Gözde ve bebeği tehlikededir. Kimsenin bundan haberi yoktur. Aslı ise annesinin izini sürmek için Uzay ile Kos’a gitmiştir. Bileklikleri yapan kişiyi bulurlarsa, Aslı’nın annesine ulaşabileceklerdir.

1

Bora, Yıldız ve çocukların hayatlarını çok daha iyi şartlarda yaşamaları için bir fırsat sunar; ancak ne Yıldız ne de çocuklar Bora’ya minnet etmek niyetinde değildir. Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Şubat Pazar 20.00'de!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bodrum Masalı son bölümü ile yine nefesleri keserken Aslı’nın babasını arama çalışmaları devam etti. Öte yandan Faryalı ile uğraşan Bora’ya ders vermek isteyen Ateş Bora’nın mekanına gitme kararı aldı. Kendisine yardım etmek isteyen Kelebek’i Su olayından dolayı geri çeviren Ateş, zor durumda kaldığı anda Kelebek kendisine kapıyı açarak sıkıştığı yerden kurtardı. Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında yer alan bilgilere göre ise Aslı, Uzay ile birlikte gittiği yerde babası ve annesi hakkında gerçekleri öğrendi. Faryalı’ya babasının özelliklerini anlatan Aslı, söyledikleriyle Faryalı’yı şaşkına çevirdi.

2

BODRUM MASALI GENEL HİKAYE

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.

Ailenin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.

Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı adıyla tanınan kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise Evinin tam karşısına taşınan kocasının bodrumdaki sevgilisinden henüz haberi yoktur. Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel günler yaşadıkları Bodrum'dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir.

3

BODRUM MASALI'NDA NEJAT İŞLER FARKI!

Magazin gündemini meşgul eden isimlerden olan Nejat İşler Bodrum Masalı'yla dizi sektörüne dönüş yaptı. İzleyicisi karşısına Gözde’nin (Toprak Sağlam) baba bir, anne ayrı kardeşi Bora karakteri ile çıkacak olan başarılı oyuncu Nejat İşler, sinema filmlerinden sonra dizi setlerine yaşadığı şehir olan Bodrum’da döndü.

Yalnız adam Bora…

Gözde’nin annesi tarafından yabancı gibi yetiştirilen Bora, öğretim hayatı için önce burslu olarak koleje sonrasında ise Harvard’a gider. Hedeflediği kariyere burada ulaşan Bora, her zaman eksikliğini hissettiği ailesini de kurar. Ancak mükemmelliklerle bezenmiş hayatı bir felaket ile son bulur.

Yaşanan her şeye rağmen hayatına devam eden Bora, ara sıra Türkiye’ye gelir. Çocukluğundan kalma travma ile kardeşi Gözde’yi aramayan Bora, bir yeğeni olacağını öğrenir ve bu olay hayatını tümü ile değiştirir. Kendisi gibi istenmeyen çocuk olacak yeğeni için Bora artık Türkiye’dedir.

Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmi Cem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Ezgi Şenler ve Bora Cengiz'in paylaştığı Bodrum Masalı yeni bölümüyle 26 şubat Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!

Bodrum Masalı 25. bölümde Aslı Faryalı yüzleşmesi! İşte Bodrum Masalı 25. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler bodrum masalı bodrum masalı 25. bölüm fragmanı bodrum masalı 25. bölüm bodrum masalı yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.