Acun Ilıcalı'dan Gökhan Özoğuz'a: Ayrı bir evrende!

'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyesi Gökhan Özoğuz ile yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı arasında oldukça eğlenceli bir diyalog yaşandı.

'3 Adam' programından Eser Yenenler ile oynadığı bilgisayar oyununun kaybeden Acun Ilıcalı'ya yüklenen Gökhan Özoğuz, "Oyunda Acun'u yenmişler. O anda Acun, nefret ediyor Esen'den. Hatta yemek yiyoruz, yemeği önünde falan çekiyor. O derece yani" ifadelerini kullandı.
Bu sözler üzerine cevap hakkını kullanan ünlü televizyoncu, "Pür dikkat ekrana bakarken kapı açılıyor 'Ne oluyor burada' diye biri geliyor. Önümden geçiyor. 'Usta ne oluyor?' diye bir daha soruyor. O ara gol yiyorum. Arkadaş ayrı bir evrende olduğu için kabul ediyorum. Ondan sonra da 'Neden sinirleniyorsun?' diyor. Hem gol yiceksin hem de Gökhan'a bütün güler yüzünü göstereceksin. Senin normalde oyun oynayabilmen çok normal değil" şeklinde konuştu.
Konuklar ve jüri üyeleri kahkahaya boğulurken, Gökhan'ın "Oyundan sonra Acun o gün benimle konuşmadı" sözleri dikkati çekti.

Acun Ilıcalı'dan Gökhan Özoğuz'a: Ayrı bir evrende! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Gökhan Özoğuz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.