Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi'nden flaş S-400 açıklaması...

Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz, Türkiye'ye Rus hava savunma sistemi S-400 bataryalarının sevk edilmesine ilişkin yapılan görüşmelerde ilerleme kaydedildiğini, teknik görüşmelerinse iyi ilerlediğini söyledi.

Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz, Türkiye ile Rusya arasında S-400 görüşmelerinin devam ettiğinin açıkladı.

Rus haber ajansı Sputnik'te yer alan habere göre Diriöz, Rossiya Segodnya haber ajansında düzenlediği basın toplantısında, Rusya ile Türkiye arasındaki S-400 görüşmelerine ilişkin soru karşısında, "İlerleme var. Teknik görüşmeler olumlu yönde ilerliyor. Temaslar devam ediyor" dedi.

Bloomberg haber ajansı, Rusya ve Türkiye'nin S-400 anlaşmasına son şeklini verdiğini iddia etmişti. Bloomberg'in haberinde, Türkiye'nin iki S-400 bataryası için 2.5 milyar dolar ödemeyi kabul ettiği öne sürülmüştü. Bu iddia, ne Rusya ne de Türkiye tarafından yalanlanmadı.

Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi'nden flaş S-400 açıklaması... ile ilgili etiketler S-400 moskova büyükelçisi hüseyin diriöz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.