Türkiye şehitlerinin yasını tutarken CHP, HDP'lilerle kol kola!

"Hükümet dünyanın en doğru işini yapsa da yanında durmayız" sözleriyle CHP'nin muhalefet anlayışını adeta gözler önüne seren CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, HDP'nin Ankara Spor Salonu'ndaki 3. Olağan Kongresi'ndeki skandal sözleri istifini bozmadan dinledi.

HDP'nin Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 3. Olağan Kongresi'nde, konuşmacılar ve salondakilerin sloganlarında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki terör yapılanmalarına karşı başlattığı Zeytin Dalı Harekatı vardı. Terör örgütü PKK/PYD'nin bölgede yaptığı etnik temizlik ve zulmü görmezden gelen HDP'liler, yine öldürülen teröristleri savundu.

enginaltayhdp

Bütün bunların arasında belki de en çok dikkat çeken kare, CHP'nin, HDP'yi yalnız bırakmamasıydı. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın, TSK'nın hedef alındığı, teröristlerin adeta masum gösterildiği kongrede, yerini alıp konuşmaları sessizce dinliyor olması dikkatlerden kaçmadı.

Altay'ın Mehmetçiği hedef alanların yanında durması akıllara, ''Hükümet dünyanın en doğru işini yapsa da yanında durmayız'' sözlerini getirdi.

Daha önce de halkı ayaklanmaya davet eden CHP'lilerin çağrılarına destek veren CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan da, 2016'daki HDP kongresinde teröristlerin sözde PKK marşı okunurken ayağa kalkarak saygı duruşuna geçmişti.

Türkiye şehitlerinin yasını tutarken CHP, HDP'lilerle kol kola! ile ilgili etiketler HDP CHP engin altay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.