Türkeş'ten şok çıkış: "Sarhoşların seviyesine inemem!"

Tuğrul Türkeş, MHP cephesinden kendisine yönelik eleştirilere ilişkin "Sarhoşların seviyesine inemem bundan dolayı açıklama yapamam" dedi.

Geçtiğimiz hafta kabinede yapılan revizyonla yaklaşık iki yıldır oturduğu Başbakan Yardımcılığı koltuğunu bırakan AK Parti milletvekili Tuğrul Türkeş’ten son günlerde hakkındaki tartışmalara ilişkin açıklama geldi. Türkeş “Bu konuda ben bir açıklama yapmayacağım. Bir kere sarhoşların seviyesine inemem bundan dolayı açıklama yapamam. İkincisi de o dönemde yapılanlar ile ilgili sanıyorum ki partim beni savunacaktır” dedi.

Türkeş gazetecilerin ‘Kimi kast ediyorsunuz?’ sorusunu ise yanıtsız bıraktı. Ancak bu sözler Ankara kulislerinde ‘MHP yönetimine tepki gösteriyor’ şeklinde algınlandı.

2 YIL ÖNCE DE ‘SARHOŞ’ VE ‘ÇAKAL’ DEMİŞTİ

2015 yılında MHP Genel Başkan Yardımcısı olan Tuğrul Türkeş, 1 Kasım 2015 seçimlerinden önce, Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan seçim hükümetinde, Başbakan Yardımcılığına getirilmiş ve devamında AK Parti'ye geçerek bu koltuğunu korumuştu. Bahçeli ve MHP Genel merkezi tarafından o dönemde de sert bir dille eleştirilen Türkeş, o zaman yaptığı açıklamada da ‘sarhoş’ sıfatını kullanmış ve “Üzülerek gördüm ki hakkımda laf etmeye yeltenenler yani beni eleştirenler iki sarhoş ve 3-5 çakaldan ibaret” demişti.

BAHÇELİ DAVUTOĞLU’NA YÜKLENMİŞTİ

Tuğrul Türkeş için MHP lideri Bahçeli ise Salı günü yaptığı basın toplantısında, “Gidişinden haberimiz yokken, gelişimizden nasıl haberi olacak? Onu Ahmet Davutoğlu ölçüsüyle birilerinin izah etmesi lazım.” demiş ve Bahçeli ile Davutoğlu arasındaki sert polemiği başlatmıştı.

Türkeş'ten şok çıkış: "Sarhoşların seviyesine inemem!" ile ilgili etiketler MHP AK Parti Tuğrul Türkeş bahçeli Davutoğlu sarhoş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.