Türk jetleri PKK'nın Zap ve Avaşin-Basyan'daki inlerini yerle bir etti...

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan ve Zap bölgelerinde terör örgütüne yönelik hava harekatı düzenlendi... Operasyonda teröristlerin kullandığı silah mevzii, barınak ve cephanelikler imha edildi. Hava harekatında 7 terörist öldürüldü...

Genelkurmay Başkanlığı'ndan hava harekatı ile ilgili yapılan açıklama şöyle;

"Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak kuzeyinde bulunan bölücü terör örgütüne ait hedeflerin etki altına alınmasına devam edilmektedir.

Irak kuzeyi/Avaşin Basyan ve Zap bölgelerinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla hudut hattındaki karakol ve üs bölgelerine saldırı için hareket halinde oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu silahlı yedi terörist düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirilmiş, teröristlere ait silah mevzii, sığınak ve barınaklar imha edilmiştir.

Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

Saygılarımızla."

Türk jetleri PKK'nın Zap ve Avaşin-Basyan'daki inlerini yerle bir etti... ile ilgili etiketler TSK PKK hava harekatı zap avaşin-basyan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.