Türk Hava Yolları'ndan tiyatroseverlere müjde...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda sergilenen oyunlar, 1 Haziran'dan itibaren THY'nin uçak içi eğlence sisteminde yayınlanmaya başlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda sergilenen oyunlar, 1 Haziran'dan itibaren THY'nin uçak içi eğlence sisteminde yayınlanmaya başlandı.

Türk Hava Yolları (THY) ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Buna göre, Şehir Tiyatroları'nda sergilenen oyunlar, 1 Haziran itibariyle uçak içi eğlence sisteminde yayınlanmaya başlandı.

Türk Hava Yolları'nın Planet Eğlence Sistemi'ne sahip tüm dış hat uçuşlarında yer alan oyunlar, İngilizce alt yazı seçeneğine de sahip.

thy_tiyatro3

Farklı açılardan görüntü alan sekiz kamera ile kaydedilen tiyatrolardan bu ay Saadet Hanım, Geç Kalanlar, Pollyanna, Karıncalar (Bir Savaş Vardı) ve Hayal-i Temsil oyunları Türk Hava Yolları yolcularının beğenisine sunuldu.

Yeni uygulamanın tanıtımı da hazırlanan bir videoyla gerçekleştirildi. Video Türk Hava Yolları'nın resmi Twitter hesabından da paylaşıldı.

Türk Hava Yolları'ndan tiyatroseverlere müjde... ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları istanbul şehir tiyatroları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.