Türk Hava Yolları tabletleri böyle taşıyor!

ABD ve İngiltere'nin başlattığı kabin içinde elektronik cihaz yasağı uygulaması başladı. Türk Hava Yolları uçağa binmeden önce toplanan dizüstü bilgisayar ve tabletleri özel bavulda kargo bölümünde taşıyor.

Türk Hava Yolları, ABD’nin başlattığı ve İngiltere’nin de uyguladığı kabine cep telefonundan büyük elektronik cihaz almama kararının ardından yolcularının mağdur olmaması için özel önlem alındı.

tablet1

Havalimanına gelen yolculara ilk uyarı, check-in kontuarında gerçekleştiriliyor. Transit yani farklı bir noktadan gelen yolculara ise transit salonunda bilgi veriliyor.

Yolcular uçağa binmeden önce cep telefonundan daha büyük olan diz üstü bilgisayar, tablet, fotoğraf makinesi, kamera, DVD oynatıcıları toplanıyor.

tablet2

Zarar görmeyecekleri ambalaj malzemesi ile sarılıyor. Etiket üzerinde yolcunun bilgileri yazılıyor. Daha sonra cihazlar THY’nin özel bavulunu yerleştiriliyor. Bu bavul, yer hizmetleri görevlisi tarafından uçak altındaki kargo bölümüne konuluyor.

tablet3

Uçak ABD veya İngiltere’de indiği noktada bu bavulun kargodan alınıyor. Bagaj teslim bölgesinde yolculara veriliyor.

tablet4

Türk Hava Yolları tabletleri böyle taşıyor! ile ilgili etiketler THY Tablet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.