Tuncay Özkan'ın verdiği, Akın Öztürk'ün yok ettiği sır disk 10 yıl sonra ortaya çıktı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün yaptığı grup toplantısında çok önemli açıklamalar yaptı. '2007 yılında Tuncay Özkan'a gelen disk Genelkurmaya ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na gitti ve dosyayı kapatan Akın Öztürk şu an hapiste'' dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün yaptığı grup toplantısında çok önemli açıklamalar yaptı. '2007 yılında Tuncay Özkan'a gelen disk Genelkurmaya ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na gitti ve dosyayı kapatan Akın Öztürk şu an hapiste'' dedi. Kılıçdaroğlu, Özkan'ın bugün o diski savcılığa da teslim edeceğini açıkladı.

tozkan1

Eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında askeri kanadın 1 numarası olmakla suçlanıyor.

TUNCAY ÖZKAN SAVCILIK'TA

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında gündeme getirdiği FETÖ’nün fişleme dosyalarının bulunduğu Flash belleği savcılığa teslim etti.

Özkan, flash belleği İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcısına teslim etti. Özkan’ın, 24 Mayıs’ta da tanık olarak ifade verdiği belirtildi.

Tuncay Özkan'ın verdiği, Akın Öztürk'ün yok ettiği sır disk 10 yıl sonra ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Tuncay Özkan Akın Öztürk FETÖ CHP flash disk Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.