Tuba Büyüküstün sevgilisi tutuklanınca...

Ekranlara veda edan 'Cesur ve Güzel' dizisi ekibinin veda yemeğinin fotoğrafları sanatçıların sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Tuba Büyüküstün geceden fotoğrafları "Tüm ekip arkadaşlarım hem cesur hem güzeldik" diye yazarak paylaştı.

Dizinin son bölümünün yayınlanması ile birlikte ‘Cesur ve Güzel’deki sanatçı ve tüm ekip Akatlar’daki bir mekanda düzenlenen veda gecesinde bir araya geldi.

wtwertwetw

Dizinin oyuncularından Sertan Altunorak ve Irmak Örnek, yemeğe katılmadığı öne sürülen Tuba Büyüküstün ile birlikte çektirdikleri fotografları Instagram’daki hesaplarından paylaştı.

ertwertw

Tuba Büyüküstün, çok sayıda fotoğrafı birleştirerek yaptığı paylaşımda ekipteki oyuncuların adını sıraladıktan sonra “..ve daha niceleri tüm ekip arkadaşlarım hem cesur, hem güzeldik. Çok güzeldik. Tüm seyircilerimiz bizimle bu yolculuğa çıktığınız için teşekkürler. Her yolun bir sonu var maalesef ama yolculuk sonsuz” diye yazdı.

terteryr

Tuba Büyüküstün sevgilisi tutuklanınca... ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün cesur ve güzel akatlar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.