Tuba Büyüküstün, olayların ardından ilk kez konuştu!

Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'in tutuklanmasının ardından ailesiyle birlikte Muğla'daki bir köy evinde tatil yapan eleştirilerin odağındaki güzel oyuncu ilk kez kızları ve babasıyla çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Sevgilisi Umut Evirgen’in tutuklanmasının ardından ailesiyle birlikte Muğla’daki bir köy evinde tatil yapan oyuncu Tuba Büyüküstün, ikiz kızları ve babasının olduğu fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Tuba Büyüküstün'ün Onur Saylak’la boşanmasının ardından ilk kez çocuklarıyla çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşması dikkatleri çekti.

rtutryu

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına ise ”Koşulsuz sevgi” notunu düştü.

Tuba Büyüküstün, olayların ardından ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün Umut Evirgen Sosyal Medya Onur Saylak boşanma fotoğraf paylaştı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.