TSK'dan sınır ötesi operasyon! PKK kampları yerle bir edildi... / VİDEO

Türk Silahlı Kuvvetlerince, karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu belirlenen teröristlere yönelik Irak'ın kuzeyindeki Metina, Zap, Avaşin-Basyan ve Gara bölgelerine hava harekatı düzenlendi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu belirlenen teröristlere yönelik Irak'ın kuzeyindeki Metina, Zap, Avaşin-Basyan ve Gara bölgelerine hava harekatı düzenlendi. Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı savaş uçakları, gece saatlerinde bölücü terör örgütüne ait 4 mağara, 3 sığınak ve 3 ayrı kamp bölgesini imha etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri Irak'ın kuzeyindeki 4 ayrı PKK kampına düzenlediği hava harekatına ilişkin iki ayrı görüntü paylaştı. İşte hava harekatında PKK hedeflerinin vurulma anı...

TSK'dan sınır ötesi operasyon! PKK kampları yerle bir edildi... / VİDEO ile ilgili etiketler TSK Kuzey Irak hava harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.