TSK'dan Kuzey Irak'a hava operasyonu! Eylem hazırlığındaki teröristler öldürüldü...

TSK'dan yapılan açıklamada, "Irak'ın Kuzeyi'ndeki Zap va Gara'ya hava operasyonu yapıldı. 2 terörist etkisiz hale getirildi, 3 mağara imha edildi" denildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'taki Zap ve Gara bölgelerine hava harekatı düzenlendi.

TSK'dan yapılan açıklamada, "19 Haziran 2017 günü akşam saatlerinde Irak kuzeyi Zap ve Gara bölgelerine operasyon icra eden birliklerimize yönelik eylem hazırlığında olduğu keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen iki bölücü terör örgütü mensubu, düzenlenen hava harekatı sonucunda etkisiz hale getirilmiş, teröristler tarafından barınma amacıyla kullanılan üç mağara ve bir Doçka silah mevzii imha edilmiştir. Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir" denildi.

TSK'dan Kuzey Irak'a hava operasyonu! Eylem hazırlığındaki teröristler öldürüldü... ile ilgili etiketler TSK Kuzey Irak hava harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.