TSK'dan hava operasyonu açıklaması! 19 hedef imha edildi...

TSK, Rusya'nın hava sahasını açmasının ardından dün gece uçaklarla gerçekleştirdiği hava akınlarında 19 hedefin imha edildiğini açıkladı. 34'ü gece boyu süren operasyonlarda olmak üzere etkisiz hale getirilen terörist sayısının ise 1062'ye çıktığı belirtildi.

TSK'dan harekata ilişkin yapılan açıklamanın detayları şöyle;

“Zeytin Dalı Harekâtı” kapsamında Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzii olarak kullanılan 19 hedef imha edilmiştir.

Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

Bölgeden elde edilen bilgilere göre; 08 Şubat 2018 tarihinde, 34 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1.062 olmuştur.

Hava harekâtı ve kara ateş destek vasıtaları ile desteklenen kara harekâtı planlandığı şekilde başarıyla devam etmektedir."

İşte TSK'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım;

Ekran_Resmi_2018-02-09_10.06.54

TSK'dan hava operasyonu açıklaması! 19 hedef imha edildi... ile ilgili etiketler TSK Afrin Operasyon terörist hava harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.