TSK'dan Afrin ile ilgili yeni açıklama!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 20 Ocak'ta başlattığı Afrin Harekatı'nda 57. güne girildi. Afrin kuşatma altına alındı. 6 beldeden 5'i ele geçirilirken, kalan son belde Mabatlı'nın da ele geçirilmesi için operasyonlar sürüyor. Harekatta şu ana kadar 3569 terörist etkisiz hale getirildi. TSK ve ÖSO 9 köyü daha ele geçirdi. Afrin ile Mabatlı arasındaki karayolu bağlantısı kesildi. Doğudan ve batıdan gelen birlikler Afrin'in kuzeyinde buluştu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin karasalında terör örgütlerine karşı başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda 57. gün. Harekat kapsamında 3569 terörist etkisiz hale getirildi. Afrin'in etrafı kuşatıldı. Meskun mahal operasyonları her an başlayabilir. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu, sivillerin tahliyesi için koridoru açık tutuyor. Terör örgütü PYD/PKK'dan kurtulan siviller TSK'nın ve ÖSO'nun kontrolündeki bölgelere kaçıyorlar. Terör örgütü PKK/PYD, sivillerin kentten tahliyesini önlemek amacıyla kaçış güzergahlarına hendekler kazıyor.

DOĞUDAN VE BATIDAN GELEN BİRLİKLER BULUŞTU

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin harekat alanında doğudan batıya ve batıdan doğuya ilerleyen birliklerin Afrin'in kuzeyinde buluştukları bildirildi.

SON HABER.. 5 KÖY DAHA TEMİZLENDİ

TSK ve ÖSO, Afrin'in Mirkan, Sino, Tatara, Çatalkapı ve Şeyh Obası köylerini teröristlerden temizledi.

AFRİN İLE MABATLI ARASINDAKİ KARAYOLU BAĞLANTISI KESİLDİ

TSK ve ÖSO, Afrin’in 4 köyünü daha teröristlerden temizleyerek, Mabatlı belde merkezi ile Afrin ilçe merkezinin ana kara yolu bağlantısını kesti. İlerleyişini sürdüren TSK ve ÖSO, Afrin'in Hacı Kasımlı, Eşkanşarki ve Astaro köylerini teröristlerden temizledi.

TSK'dan Afrin ile ilgili yeni açıklama! ile ilgili etiketler Afrin TSK Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.