Trump 76 dakika boyunca 'düzgün' soru soracak muhabir aradı!

Göreve geldiğinden beri medyayla çatışma halinde olan ABD Başkanı Trump, düzenlediği basın toplantısında muhabirlere yüklendi, sorularını beğenmedi

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldiğinden beri düzenlediği en uzun basın toplantısında, Amerikan basının kontrolden çıktığını ifade ederek, kendisine soru sormak isteyen muhabirlere yüklendi.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn'in istifasının ardından sürpriz bir basın toplantısı düzenleyen Trump, medyada 'sahtekarlık seviyesi'nin kontrolden çıktığını savundu.

76 dakika süren basın toplantısında, ana akım medyanın doğruları yansıtmadığını belirten Trump, "Basın dürüst değil ve biz bunu konuşmazsak bu Amerikan halkına yalan söylediğimiz anlamına gelir" dedi.

Öte yandan Trump, kendisine soru sormak isteyen muhabirlere de alaycı bir tavırla yaklaştı.

BBC'de çalıştığını söyleyen bir muhabire ironik bir biçimde 'Bu da başka bir güzellik, aynı CNN gibi" diyen Trump, bazı muhabirlerin ise sorularını beğenmeyerek, düzgün soru soracak bir muhabir aradığını söyledi.

Trump 76 dakika boyunca 'düzgün' soru soracak muhabir aradı! ile ilgili etiketler Trump
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.