TRT Ana Haber sunucusu Erhan Çelik'ten Kur'an okuma yarışmasına destek

TRT, Ramazan ayı boyunca her gün "Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"nı ekranlarına taşımaya başlamış ve yarışma finalinin Kadir Gecesi'nde yapılacağı açıklanmıştı.

"Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" her kesimden farklı tepkiler almaya devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez yaptığı açıklamada "Kur’an ses yarışmalarının güftesi olarak kullanılacak bir kitap değildir" demişti. Finali Kadir Gecesi'nde yayınlanacak olan yarışmanın birincisine 50 tam altın ödül verileceği açıklanmıştı.

Yarışmaya bugün medya dünyasından bir destek geldi. TRT 1 ekranlarında hafta içi ana haber kuşağını sunan Erhan Çelik, Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması için "Diyanet'in Kuran-ı Kerim'i güzel okuma yarışmaları yıllarca haber oldu. Şimdi bunun millet arasında yapılmasında ne sakınca var ki?" diyerek yarışmaya destek verdi.

erhan

TRT Ana Haber sunucusu Erhan Çelik'ten Kur'an okuma yarışmasına destek ile ilgili etiketler TRT Erhan Çelik Diyanet İşleri Başkanlığı kuran yarışması Mehmet Görmez
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.